Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Lechista
Więc wszyscy będą sobie kupować legalnie tabletki gwałtu i nie legalnie podawać na imprezach bo w końcu jedynym sposobem na złapanie takiego kogoś do przyłapanie na gorącym uczynku
|
A jak inaczej chcesz to wykrywać? Zakazem wnoszenia na imprezy GHB i trzepaniem przed wejściem do klubu?
Cytuj:
Nie znam się na tym. Na pewno w skład narkotyków wchodzi jakaś substancja uzależniająca
|
W tabliczce czekolady Wedla też wchodzi w skład jakaś substancja uzależniająca.
Cytuj:
Mówisz tak bo jesteś jeszcze dzieckiem lub nastolatkiem, ciekawe jakie będziesz miał poglądy na ten temat jak będziesz miał dzieci/żone, kogoś na kim będzie ci bardzo zależało
|
Czego to się można o sobie dowiedzieć.
Jak dorobię się dzieci to jasne, że nie będę chciał aby chlały, fukały (MJ przy tym to pikuś) czy puszczały się po melinach. Takie prawo rodzica - wyperswadować dzieciom to, czego sami nie lubimy. Tylko raczej nie widzi mi się, aby córka przyszła do mnie z małą torebeczką w ręku i powiedziała: "Tato, je****sz ze mną w nochala?"
Cytuj:
Za czasów PrL'u też byli narkomani bogaci w garniakach i fajnej furze z rodziną i żule na dworcach
|
A w Polsce są bezrobotni. No i?
Cytuj:
Stąd, że jak będą legalne narkotyki to nie zabronią firmą dodawać ich do produktów
|
Pijesz do LSD wchodzącego w skład jogurtu Jogobella? Jak się uprzeć to mogłoby takie coś być (jak ciasteczka haszyszowe w Holandii) ale producent przecież umieszczał by informacje o składzie jogurciku.
Cytuj:
Myślisz, że jak zalegalizują narkotyki to dilerzy znikną w 100%?? Teraz alkohol jest nielegalny dla dzieci a jakoś każdy umie sobie załatwić butelke.
|
Przecież alkohol przed osiemnastką jest karany... A to, że każdy może go sobie załatwić, to kogo wina?
Cytuj:
Brak jakiegokolwiek argumentu żeby podważyć moją tezę jest równoznaczne z tym, że poprostu nie znasz na to odpowiedzi
|
Ktoś jeszcze podziela zdanie, że to Lechista wygrywa w tej debacie?