Zobacz pojedynczy post
stary 28-01-2005, 21:23   #164
Galahard
Użytkownik Forum

Galahard's Avatar

Data dołączenia: 12 01 2004
Lokacja: Kraków

Stan: Na emeryturze
Galahard ma numer GG 4385781
Domyślny

Memuzo - dobrze że dałeś foty, to już zwiększa prawdopodobieństwo, ale zrozum wreszcie... Fake'a może zrobić każdy - edytor, troche pracy i jest. A podrobić filmu się praktycznie nie da (oczywiście zawsze się da ale to nieporównywalnie więcej roboty). Do momentu w którym nie dasz filmu z nagranym wchodzeniem, wychodzeniem, przesuwaniem, podnoszeniem, otwieraniem itp. obawiam się że wiele ludzi ci nie uwierzy...

Ja ci nie wierzę nadal, koncepcja questu wykonalnego tylko raz i taka nagroda ogromna jest dla mnie mało prawdopodobna. Poza tym jakbyś czytał wszystkie posty i szanował prośby userów to już dawno zamieściłbyś FILM żeby pokazać że masz rację. Skoro do tej pory nie ma filmu od ciebie, to znaczy że jesteś skończonym leniem, albo że jednak coś tu nie gra i nie wykonałeś tego questu.

Apeluję więc, wstaw ten film - bo to niepodważalny dowód, jak ja zobaczę go to ci uwierzę...

Pozdro! [ps. mam nadzieję że to przeczytasz...]

Galahard sprzedany w mam nadzieje dobre ręcę. Koniec z tibią. Trza się ukreatywniać.

The Great Journey :: The Undiscovered Celhorn :: Galahard
Galahard jest offline