Temat: Wow czy L2
Zobacz pojedynczy post
stary 16-01-2009, 11:56   #66
CytrynowySorbet
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 23 02 2008
Lokacja: Szczecin

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez MiXer Pokaż post
No, ja gram na 2x, to chyba dobrze
Zacząłem grą Troll Hunterem, bo grając Human Magiem doszedłem do duskwood na 14 lvl i dostałem zadanie zabić 20 robotów..... I pół many ponad wypapram fireballem na 1 a one mają tylko 15 lvl :/... To na dziś mnie znudziło :f
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Marcin24 Pokaż post
Już bym nawet nie próbował ogarniać, od razu bym zakończył moją przygodę z L2. Nie lubię długo i mozolnie expić.
Brawa dla tych panów. Jednemu za głupotę, drugiemu za lenistwo.

Mixer, skoro na samym początku grasz ze zwiększonymi ratami, tym bardziej w WoWa, który wymaga przynajmniej PRZECIĘTNEGO iq, to głupota że głowa boli. Jak ty masz zamiar się nauczyć grać, skoro z tych pierwszych questów zrobisz może z 50%, a to właśnie one uczą grać? 14 lev i do Duskwood, o zgrozo...

Marcin24 - to idź grać w Simsy, tam nie ma takich trudności. Jak ci się tak szybko nudzą gry i nie potrafisz powoli wędrować do celu, to w żadnej grze nic nie osiągniesz. Te gry właśnie po to są MMO, żeby spędzać przy nich długo czasu. Jak taki leniwy, to pograj sobie też w jakiś Single player, wpisz kody i masz szybką grę, którą przejdziesz zanim ci się znudzi (jeśli to w ogóle możliwe).
CytrynowySorbet jest offline   Odpowiedz z Cytatem