Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Litin_Kaire
@up
Ty a moze my jeszcze za Ciebie mamy dzwonic do nich? SKORO MASZ PROBLEM I NIC Z NIM NIE ROBISZ TO JAK CI MOGA NAPRAWIC NETA? Siedzac tylko na forum i czekajac az ktos cie wyreczy i powie co zrobic zeby nie miec lagow gowno zrobisz.
|
No pewnie chcesz to dzwoń

Sorry bardzo ale ...
DZOWLNIŁEM ZASTOSOWAŁEM SIĘ DO WASZYCH RAD I CO TO DAŁO ? GÓWNO ZA PRZEPROSZENIEM
PS. darowałem sobie tibie ponieważ jestem już na to za stary by się użerać z gówniarzami w grze.

Ja już nie chce by mi naprawili neta ponieważ tak jak z niego korzystam nie widze aktualnie żadnych wad
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez pyzio2
@Litin wiekoszosc stad tak robi i oczekuje cudow
@Endderx Druid widocznie zle czytasz bo pisalem jak udowodnic im wysokie pingi i straty pakietow to wystarczy aby wysłac im tracerta ktory jest dowodem na ich nieudolnosc
@topic
co do formatow etc etc. tez mysalem ze to moj komp tylko po formacie nic sie nie zmienilo co lepsze na lapie na sieci bezprzewodowej chodzi to o niebo lepiej niz MM
po drugie dzialania mm zmierzaja do tego 1 tydzien ja mam dobrze drugi tydzien litin i tak w kolko. Ludzie z gorzowa pracujacy w mm mowia ze jest przeciazenie na serwerach i cos w tym musi byc skoro 3 dni po telefonie mam dobry net potem znowu lipa i kolejny telefon i tak w kolko. Prosty stad wniosek przelaczanie uzytkownikow ciagle trwa a dlaczego tak sie dzieje ?? przeciazenia na laczach, slaby sprzet.
Dla porownania podam wam przyklad jak Telekomunikacja traktuje swoich klientow gdy wystapil podobny problem. informowali ich ze jest problem i zostanie rozwiazany jak najszybciej trwalo to 3 tyg. ale bylo wiadomo ze jest cos nie tak. MM nie potrafi sie do tego przyznac.
tyle do tematu
|
Dokładnie, pan X ma lagi przez tydzień, a nastepnego tygodnia ma pan Y, szkoda że w moim przypadku lagi mam prawie 24/7.
Choć nie wiem jak wygląda teraz sytuacja.