Cytuj:
Oryginalnie napisane przez CytrynowySorbet
Miałem się nie wypowiadać ale...
Mam rozumieć, że radą można nazwać tylko radę która przyniesie pozytywny skutek? Człowiek to nie bóg, nie potrafi poprawnie odpowiedzieć na każde pytanie, a ty mi tutaj wyskakujesz "sprawdziło się, ok; nie sprawdziło: wypi***alaj".
To GL w życiu, widać kilka osób z tego tematu naprawdę nie wie co to jest prawdziwy świat, nie tak idealny jak wy sobie wyobrażacie. Powiem tylko tyle: nie padnijcie na zawał jak dorośniecie.
|
Czlowieku podaj mi definicje prawdziwego zycia lub tez opisz swje bo pewnie uwazasz ze jest ono wzrem do nasladowania. Widac ze przeszkadza tobie jak ktos gra sobie w gierki... pewnie jakby to bylo na temat ogladania telewizji to tez bys mogl to samo napisac. Prawda jest ze krowa ktora duzo ryczy malo mleka daje. Jesli wiesz tak naprawde co mam na mysli. Czasami mam wrazenie ze chodzisz po forach i piszesz jakies bzdury bo takie masz hobby... na samosia , onet czat i inne wlazisz przed wejsciem na poczte i wypisujesz jakies brednie jak tutaj. Ktos chce sie wyzyc na forum t niech sie wyzyje... tyle ze najgorszy jest taki pajac jak ty co wejdzie i zacznie pisac jaki to z ciebie no lifer...