Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ze'To
dżizas ! Lechista pogrążasz się wraz z każdym postem bo Tobie nie sposób wytłumaczyc że nie masz racji ! jeśli nie masz pojęcia na jakiś temat to nie próbuj innym niczego wmawiac !
|
Hah, wytłumacz mi, że nie mam racji człowieku. Twierdzisz, że narkotyki powinny być legalne i są trendy i cool? Daj mi argumenty, to że wyczytasz na stronie wolne konopie, ze maryha jest słabym środkiem to nie znaczy, że to jest prawda, to pisali zwolennicy marihuany. Poczytaj sobie strony przeciwników
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Wielkimanitu
A jak inaczej chcesz to wykrywać? Zakazem wnoszenia na imprezy GHB i trzepaniem przed wejściem do klubu?
|
Dlatego nie powinny być legalizowane
Cytuj:
W tabliczce czekolady Wedla też wchodzi w skład jakaś substancja uzależniająca.
|
No pewnie, ale do napoju każdy mógł by sobie wrzucić np. taka tabletke bo to legalne i w składzie napisać jakiś związek chemiczny, nieliczni by wiedzieli co to naprawdę jest
Cytuj:
A w Polsce są bezrobotni. No i?
|
Nie rozumiem co ma piernik do wiatraka nie wliczając mąki
Cytuj:
Pijesz do LSD wchodzącego w skład jogurtu Jogobella? Jak się uprzeć to mogłoby takie coś być (jak ciasteczka haszyszowe w Holandii) ale producent przecież umieszczał by informacje o składzie jogurciku.
|
A co myślisz, że w składie napisz wprost: LSD. Zresztą nie muszą podawać całego składu, podają tylko kilka informacji. Zaraz by powstało milion fabryk Wedla z taką samą czekoladą
Cytuj:
Przecież alkohol przed osiemnastką jest karany... A to, że każdy może go sobie załatwić, to kogo wina?
|
Słuchaj alkohol a heroina to 2 różne bajki
@Up
A co to jest jakiś wzór narkomana czy tylko twoje widzimisię ??