Zobacz pojedynczy post
stary 28-01-2005, 22:24   #184
kstu
Użytkownik forum

kstu's Avatar

Data dołączenia: 22 02 2004

kstu ma numer GG 3435897
Domyślny

Witam
NAPRAWDE OGROMIE CI GRATULUJE!!!
Oczywiście nie wykonania tego questa, gdyż wszystkie zamieszczone screeny to najprawdopodobniej fake'i (gratuluję umiejętności w obróbce grafiki) a ja postaram się to udowodnic poniżej (jeśli mówię coś niezgodnego z prawdą, tj. mylę się, proszę napisac, nie jestem ekspertem, to tylko moje spostrzeżenia):

1.

Na tymże screenie (powtarzam: moim zdaniem!) widac całkiem niezłe umiejętności w zakresie 'obróbki' grafiki komputerowej (czego również gratuluję (vel avatar)), jednakże zdaje mi się, że kilka jego elementów jest sfałszowanych. Zaczynając od lewej strony:
-kolor czcionki zbyt 'ostry' (jednakże może to by wina zarówno karty graficznej, jak i fake'u)
-Pasek życia kumpla wydaje się zbyt krótki
-Róg skarbca - dziwne "łączenie" podłogi ze ścianą
- skrzynki, box i platynki - wydaje mi się (powtarzam: WYDAJE, nie jestem PEWIEN!!!), że są one wklejone, tzn, są o 2-3 pixele za bardzo przesunięte w prawą stronę

Tutaj można zobaczyc:
- nie wciśnięty przycisk
- "dziwnie" ułożone monety
- i co nie zaznaczyłem - pasek życia - z pozoru niewidoczny(wystają 2 pixele), jednakże jest on krótki i zdecydowanie przesunięty w prawą stronę.

W tym poście nie zamierzam nikogo poniżac, bluzgac itp. Są to tylko moje prywatne spostrzeżenia. Mam nadzieję, że przedstawisz stosowne kontrargumenty i dowody, mogące dowieśc, żę nie mam racji (np. wielokrotnie wspominany filmik), gdyż sądze, że ten quest nie został przez ciebie wykonany. Czekam na dalszy rozwoj dyskusji. Pozdrawiam!

Ostatnio edytowany przez kstu - 28-01-2005 o 22:31.
kstu jest offline