Panowowie./...nie trzeba patrzec na zdiecia zeby zobaczyc ze robi was w balona.
Dzieci przestancie gratulowac wykonanego questu...pogratulujcie dobrego fake"a.
Chlopie (meg cos tam-"zdobywca skarbca")-nnajpierw 25 postow milczysz na temat filmu, na temat wiekszej ilosci screenow, a teraz nagle znajduja sie screeny.
Po drrugie-drzwi sie za toba powinny zamknac nawet przy wyjsciu...i skoncz pieprzyc glupoty.
Po trzecie-naprawde noz w kieszeni mi sie otwiera jak widze takich jak ty...."zlapali mnie za reke-ale to nie ja kradlem".
powiem po trzecie-KOCHANE DZIECI zamknijcie oczy nie patrzcie na screeny zastanowcie sie troche.,....wlaczcie te swoje 13letnie mozdzki....gosc by dawno dal film...nakrecil jak sobie biega w eqipie....ale co.....tibia.cam mu pewnie nie dziala.
I na koncu...nie myslcie ze mu zazdtoszcze dlatego nie wierze...bo szcerze wam powiem ze w dupie mam jakis basilisk quest....generalnie to w dupie mam wiekszosc questow....interesuje mnie tylko aninhalator i nowy z bossmonsterami....
No nic....tyle moich wypocin....ale ludzie blagam...myslcie czasem...gosc zrobil kupe w majtki a nie basilisk questa.
I ostatnie....daje sobie reke uyciac ze CIPy zrobily ten room zeby troche sie nam piana z pyska lala.....bo co-oczy nacieszyc tez mozna...
BTW....jutro ekipa na Antice idzie robic golden boots questa.....
14 par steel bootsow rzucasz na depo chesta....gladiesz na nich 14 zlotych monet....i trzymajac control piszesz "Love cip soft".
bibi "wierzace" noobki.
Ostatnio edytowany przez Keisuk Cichy - 28-01-2005 o 22:38.
|