Zobacz pojedynczy post
stary 28-01-2005, 22:57   #108
Kael
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 09 11 2003
Lokacja: Poznań

Stan: Aktywny gracz
Imię: Top sikret
Profesja: Knight
Gildia: Top sikret
Świat: Galana
Poziom: 81
Skille: duze ;)
Poziom mag.: 6
Kael ma numer GG 7422706
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Khad
ah a może batonik z benzynką ;s [wlaczona obsluga idiot friendly] bardzo mi przykro ale wszystkie profesje sa tak samo szybkie niestety szanowny użyytkowniku ale palladyn bije z sd tyle samo co knight exori. Z regoly knight ma wiecej kasy na runy i musi wziasc ich tylko 2 rodzaje - czasem 3. Knight ma wiekszy cap dlatego uniesie wiecej runek. Explo ma 3 strzaly a twoj sd ma jeden (:. Kolejna rzecz przemawiająca za tym, że pal nie uniesie dużo sd. Knight z uh leczy sie za 2x tyle co pal myknie z sd . 100 boltow wazy 80 oz a pal musi tych boltow troche mieć. Zaraz mi powiesz ze pal nie wezmie eq, jak niewezmie to beda w niego wchodzic gity po 120 z gs czy z d lance. Pal po annihilatorze zyskuje niewiele, chyba ze jest to pal co walczy melee ;s mam nadzieje, że rozwialem panskie watpliwosci co do pvp [/obsluga idiot friendly]
prawda która boli, choć do tego że nie uniesie to się nie zgadzam bo zawsze miałem capa na ammo i runki.ale pall ma power bolty co bolą troche w dupe, osobiscie mialem hit za 260 w gsa na 70 dista obecnie 76 dista.

--------------------------------------------------------------------------
Archer on Hiberna
Kael jest offline   Odpowiedz z Cytatem