Zobacz pojedynczy post
stary 17-01-2009, 10:36   #1353
Mario-1987
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 27 12 2008
Lokacja: Gorzów Wlkp

Stan: Na Emeryturze
Imię: x
Profesja: Paladin
Świat: nerana
Poziom: x
Skille: xx / xx
Poziom mag.: xx
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez CytrynowySorbet Pokaż post
"Twierdziłem że wasze rady gówno dały", o to mi chodzi. Jak nie pomogły, to od razu źle. Ktoś ci próbuje pomóc, a ty, jeśli ta rada ci nie pomoże, od razu mówisz że gówno dają. Jak pani na stoisku ubraniowym mówi, że dobrze wyglądasz w tej bluzce, a tobie się ona nie podoba (bluzka) to też ją tak traktujesz? Ja nie pisałem tego wszystkiego z myślą "to na pewno pomoże", tylko "jeśli pomoże to dobrze, jeśli nie to trzeba wykombinować coś innego".
Poza tym, nigdzie nie zwróciłem się bezpośrednio do ciebie, jeśli chodzi o życie (a raczej świat, nie myl pojęć), a ty (jak zwykle) na mnie wjeżdżasz. Poza tym miałem co innego na myśli, między innymi to, że za dużo wymagacie od ludzi (dawaj mi tu dobra radę, ta jest do dupy, ci ludzie to frajerzy). Kiedyś też znajdziesz się w sytuacji, w której nie będziesz wiedział co zrobić, a ludzie będą cię tylko obrażać, zobaczymy co wtedy zrobisz (nie zarzucam ci, że na pewno ci się nie uda).

Znów życie... Ja powiedziałem świat, ale ok niech wam będzie... Nie ma konkretnej definicji życia, ile ludzi, tyle teorii. Chodzi tu bardziej o jego cechy. Że nie jest idealny, nie zawsze wszystko jest po naszej myśli, nie zawsze mamy rację itp. Nie będę opisywał swojego życia, to jest forum publiczne, poza tym nie wymagaj ode mnie czegoś czego sam nie zrobiłeś. Znów wymyślasz jakieś dziwne fakty o mnie, że uważam swoje życie za wzór do naśladowania... Nigdzie tego nie napisałem, więc nie wiem o co ci chodzi. Co do krowy - naprawdę nie mam pojęcia o co chodzi, byłbym wdzięczny gdybyś mi wytłumaczył. Jedyne forum jakie odwiedzam to tibia.pl, nie wiem co to samosia (?!) a onet chat... Nie szukam virtual dziewczyny ani miłego pana który chętnie się ze mną "spotka". Ja się na forum nie wyżywam, są o wiele lepsze metody Znów pajac - najlepiej jest jeździć po innych, a nie poddawać się samokrytyce. Ale wyzywaj mnie dalej, mi to satysfakcję daje, bo mi nie puszczają nerwy, a tobie najwidoczniej tak. I nigdzie nie napisałem, że jesteś no-lifer.

A to, że ktoś gra w gierki, czemu ma mi przeszkadzać? Sam gram, a sam fakt, że się tu wypowiadam, jest spowodowany tym, że wiele osób ma problemy z MOIM dostawcą internetowym, i że może nadejść i moja kolej.

3,2,1... START! KONTRA MODE ON!
MODE OFF bo mi sie nie chce, musisz mi wybaczyc, puszczaja mi nerwy bo postepuje konkretnie w zyciu, ktos sie wtraca w nie swoje wiec mi to przeszkadza. Napisales komus ze GL w zyciu prywatnym ze cos tam cos tam... nie chce mi sie strone wracac. Ewidentnie zarzucasz ludziom ktorzy graja w tibie ze to strata czasu itp. Skoro ty napisales ze w nia nie grasz t wniosek jest prosty ... ze masz lepsze i ciekawsze zycie niz my bo gramy w tibie. Tutaj pasuje wlasnie to przyslwie ze ktora krowa duzo ryczy, malo mleka daje. Jesli jeszcze nie wpadles o c chdzi to masz rebus bo najlepszy efekt bedzie jak sam to pojmiesz a nie jak ja tobie to wytlumacze. Zaraz oczywiscie napiszesz napisze ze przeciez nikomu nie mowiles ze masz lepsze zycie od innych bla bla bla ale taki jest wniosek z twjej wypowiedzi wiec moze lepiej skladaj zzdania bo my cie nie znamy jaki jestes ale to z tego tutaj wynika. Miala byc kontra mode off ale niestety sie rozpisalem ;<
Mario-1987 jest offline   Odpowiedz z Cytatem