Zobacz pojedynczy post
stary 17-01-2009, 12:36   #583
Lechista
Użytkownik Forum

Lechista's Avatar

Data dołączenia: 11 11 2007
Lokacja: Gdańsk

Stan: Na Emeryturze
Poziom: Wi
Skille: Ndsurfi
Poziom mag.: ng
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ulrikk Pokaż post
@lechista
Z wadą serca to chyba alkohol i papierosy mogą zaszkodzić..? A jeżeli ktoś jest taki głupi, by zażywać narkotyki przy złym stanie zdrowia to jego wina, nie narkotyków. Dodając, że jeżeli je kupi od byle typka spotkanego na ulicy
To jak to jest, że nieraz sportowcy padają po biegu albo w czasie meczu bo nie mieli wykrytej wady serca na badaniach??
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Pix888 Pokaż post
@@Lechista:
Dążysz do tego, że ktoś kto ma rodzinę, dzieci itp itd nie chce żeby jego dzieci popadły w nałóg...oczywista oczywistośc z której niewiele wynika bo my cały czas mówimy o dostępie narkotyków/alkoholu dla ludzi dorosłych. A to, że dzieci zdobywają i jedno i drugie bez wiedzy rodziców to nigdy się nie zmieni.
Przy wychowaniu takim jak dzis określanym"bezstresowym" to może rzeczywiscie lepiej żeby dragów nie legalizowac a alkholu zakazac. Bo nam społeczeństwo zdebilnieje.
Jakby były legalne=sklepy z narkotykami, każdy mógłby podejść do starego pijaka przed sklepem i dać mu kase żeby ten mu kupił. Teraz jak są nielegalne nie są aż tak dostępne. A zresztą po co my dyskutujemy na ten temat, narkotyki NIGDY nie będą legalne i ja się z tym dobrze czuje.
@Up
No to chyba logiczne, ale trafia mnie szlak jak ktoś mi próbuje wmówić, że dla niego amfetamina jest zdrowa bo on jest silnej woli i się nie uzależni i trzeba legalizować
Nie młgoem urzyiweć, że mgoę zumierzoć to co wśłaine cztyam. Foennmnelaa moc lgudzikeo ułmsyu! Włudeg bdaań ppodzrzeynorwach na Usrniweciytee Cmabrigde, nie ma zinnaczea w jekaij keolśjcnoi lteriy unomcziesze są w swiłoe, jyeinde iottnse jset, aby piszwera i onisatta lteria błyy na wyśłaiwcm miscjeu. Rtszea mżoe być caicikłowie pnarzeszmiea, a i tak jset się w sintae pyrzatczeć tsket bez pmelrobu.

Korzystaj z opcji Szukaj!!!
Wkurzyłem cię, a może mnie kochasz? ?Jeśli tak to wstaw mi notkę xD
Lechista jest offline   Odpowiedz z Cytatem