Zobacz pojedynczy post
stary 17-01-2009, 12:50   #1356
CytrynowySorbet
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 23 02 2008
Lokacja: Szczecin

Domyślny

:>

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Mario-1987 Pokaż post
MODE OFF bo mi sie nie chce, musisz mi wybaczyc, puszczaja mi nerwy bo postepuje konkretnie w zyciu, ktos sie wtraca w nie swoje wiec mi to przeszkadza.
Nie napisałem, że nie postępujesz konkretnie w życiu. Poza tym, może nie wiesz, to jest forum PUBLICZNE, i ludzie będą się wtrącać w twoje sprawy czy chcesz czy nie. Jak chcesz prywatności to załóż pamiętnik.
Cytuj:
Napisales komus ze GL w zyciu prywatnym ze cos tam cos tam... nie chce mi sie strone wracac. Ewidentnie zarzucasz ludziom ktorzy graja w tibie ze to strata czasu itp. Skoro ty napisales ze w nia nie grasz t wniosek jest prosty ... ze masz lepsze i ciekawsze zycie niz my bo gramy w tibie.
W ogóle nie wspominałem nic o życiu prywatnym. Przestań zmyślać jakieś rzeczy na mój temat ok? Leczysz tak swoje kompleksy? Tak samo, nie zarzucam nic ludziom którzy grają w Tibię, nie wiem jak to wywnioskowałeś. Gra jak każda inna. I ja, w przeciwieństwie do ciebie, nie oceniam życia innych w ogóle ich nie znając. Weź się ogarnij.
Cytuj:
Tutaj pasuje wlasnie to przyslwie ze ktora krowa duzo ryczy, malo mleka daje. Jesli jeszcze nie wpadles o c chdzi to masz rebus bo najlepszy efekt bedzie jak sam to pojmiesz a nie jak ja tobie to wytlumacze.
Idąc twoim tokiem myślenia, nie powinniśmy w ogóle chodzić do szkoły tylko uczyć się sami w domu, bo wtedy będzie "lepszy efekt".

Cytuj:
Zaraz oczywiscie napiszesz napisze ze przeciez nikomu nie mowiles ze masz lepsze zycie od innych bla bla bla ale taki jest wniosek z twjej wypowiedzi wiec moze lepiej skladaj zzdania bo my cie nie znamy jaki jestes ale to z tego tutaj wynika.
To w takim razie źle układasz wnioski i interpretujesz wypowiedzi innych. Czytania ze zrozumieniem uczyło się w czwartej klasie... Albo jeszcze do tego nie doszedłeś, albo spałeś na lekcji, albo na siłę próbujesz wymyślać jakieś historie rodem z Muminków.

Więc taka mała prośba. Przeczytaj kilka razy posty i nie odpowiadaj jeśli nie wiesz jak, bo to co ty tutaj piszesz nie ma żadnego związku z moimi postami i nie ma jakichkolwiek argumentów.
CytrynowySorbet jest offline   Odpowiedz z Cytatem