Zobacz pojedynczy post
stary 17-01-2009, 14:28   #1357
Mario-1987
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 27 12 2008
Lokacja: Gorzów Wlkp

Stan: Na Emeryturze
Imię: x
Profesja: Paladin
Świat: nerana
Poziom: x
Skille: xx / xx
Poziom mag.: xx
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez CytrynowySorbet Pokaż post
:>

Nie napisałem, że nie postępujesz konkretnie w życiu. Poza tym, może nie wiesz, to jest forum PUBLICZNE, i ludzie będą się wtrącać w twoje sprawy czy chcesz czy nie. Jak chcesz prywatności to załóż pamiętnik.

W ogóle nie wspominałem nic o życiu prywatnym. Przestań zmyślać jakieś rzeczy na mój temat ok? Leczysz tak swoje kompleksy? Tak samo, nie zarzucam nic ludziom którzy grają w Tibię, nie wiem jak to wywnioskowałeś. Gra jak każda inna. I ja, w przeciwieństwie do ciebie, nie oceniam życia innych w ogóle ich nie znając. Weź się ogarnij.

Idąc twoim tokiem myślenia, nie powinniśmy w ogóle chodzić do szkoły tylko uczyć się sami w domu, bo wtedy będzie "lepszy efekt".

To w takim razie źle układasz wnioski i interpretujesz wypowiedzi innych. Czytania ze zrozumieniem uczyło się w czwartej klasie... Albo jeszcze do tego nie doszedłeś, albo spałeś na lekcji, albo na siłę próbujesz wymyślać jakieś historie rodem z Muminków.

Więc taka mała prośba. Przeczytaj kilka razy posty i nie odpowiadaj jeśli nie wiesz jak, bo to co ty tutaj piszesz nie ma żadnego związku z moimi postami i nie ma jakichkolwiek argumentów.

robisz dokladnie to samo c ja, nie znasz mnie a oceniasz, podsumowujesz i reszte inne bla bla bla... no comment
Mario-1987 jest offline   Odpowiedz z Cytatem