Zobacz pojedynczy post
stary 17-01-2009, 14:33   #587
-=DanieL=-
Użytkownik Forum

-=DanieL=-'s Avatar

Data dołączenia: 07 01 2005

Domyślny

Kogo obchodzi kto jest za, a kto przeciw? Narkotyki powinny być legalne, WSZYSTKIE. Od 18 lat każdy ma prawo się zaćpać na śmierć i nikt takiej osobie (jeśli przeżyje) potem ma nie pomagać na siłe. Człowiek powinien być wolny i sam podejmować decyzje, jeśli czuje się dobrze ćpając 2gramy koki dziennie, ok jego sprawa. Jeśli ktoś pali trawke to ok. jego sprawa. A dlaczego? Bo każdy jest wolny i jeśli zechce pomocy i zauważy, że narkotyk rujnuje mu życie to sam zapisze się na odwyk detoks cokolwiek. Liczą się chęci. Zauważyłem, że większość osób w tym to dzieciaki które prawdopodobnie nawet czegoś tak słabego jak trawka na oczy nie widziały.

Btw. Narkotyki kiedyś były zupełnie legalne, a nawet zalecane np. lotnikom podawano amfetamine (aby nie przysypiali w trakcie lotu) i takie tam. Prosze, tu macie przyklad: http://www.joemonster.org/art/10601/...ych_narkotykow

Piszę agresywnie, nie? Nie, nie jestem ćpunem. Zdarzało mi się zapalić trawke i nie czuje potrzeby palić jej dalej lub iść głębiej w mocne narkotyki. Dziwne, nie? A dlaczego? Bo każdy człowiek jest inny i powinienen mieć absolutną wolność oraz podejmować za siebie decyzje.

Gdy wypowiesz moje imię znikam. Kim jestem ?

Ostatnio edytowany przez -=DanieL=- - 17-01-2009 o 14:34.
-=DanieL=- jest offline   Odpowiedz z Cytatem