Temat: Manga&Anime
Zobacz pojedynczy post
stary 17-01-2009, 16:30   #5270
andreas50
Użytkownik Forum

andreas50's Avatar

Data dołączenia: 17 01 2009
Lokacja: Konin

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Knight
Świat: Harmonia
andreas50 ma numer GG 10800919
Domyślny

No tak, oczywiście, tak było. Ale ja mam na myśli same odcinki. Czy wydawało ci się, że któryś z odcinków miał coś wspólnego z poprzednim? Raczej każdy odpowiadał odmienną historię, wzorowaną, a raczej pisaną przez podświadomośc Haruhi. Tak więc może to oznaczać, że to nie Haruki "zniknie", ale będzie powodem tego zniknięcia.

Może zaczniemy inny temat hmm. Przydało by się tu troche ruchu, a więc dałbym coś kontrowersyjnego, ale jak zacznę wspominać o sami wiecie czym, to sam będę osobą, którą będziecie atakować, więc myślę, że powinno się zrobić jak mówi Corgar, 2 bloki atakujące (chociaż lepiej powiem - dyskutujące) ze sobą, pokazując swoje racje, przedstawiając argumenty. Sam pewno coś wymyśle, ale trochę mi to zajmie. Jest ktoś chętny do pomocy ? Muszę znaleźć kogoś, kto ma zupełnie inne zdanie niż ja, żeby zaczęło się od 2 osób, a potem rozprzestrzeniło na cały temat.

(oczywiście nie mam złych zamiarów, po prostu warto ożywić temat )

A przy okazji, Corgar, widzę, że w podejściu do anime jesteś taki "wszędobylski" (nie powiem, bo ja też)
Podpis z Chaos heada, lokacja: Hanimizawa, Higurashi hmm? ^^ - co pokazuje, że lubisz dramaty, horrory i psychologiczne anime
Ale avatar, zupełnie coś odwrotnego
Miło spotkać kogoś, kto jest "uniwersalny" w podejściu do anime. No, może z wyjątkiem.. ee.. nieważne ^^

Ostatnio edytowany przez andreas50 - 17-01-2009 o 16:35.
andreas50 jest offline   Odpowiedz z Cytatem