Zobacz pojedynczy post
stary 17-01-2009, 17:33   #590
-=DanieL=-
Użytkownik Forum

-=DanieL=-'s Avatar

Data dołączenia: 07 01 2005

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Lechista Pokaż post
@Up
Podawali amfetaminę bo nie znali innych sposobów. Jesteście zaślepieni tymi narkotykami, nie przemawia do was jak bardzo one niszczą organizm i jak bardzo są niebezpieczne dla społeczeństwa. Za 10 lat będziecie się z tego śmiali, że kiedyś mieliście taki naiwny tok myślenia. Narkotyki to nie zabawka i nigdy nie będą legalne.
Negatywne efekty działania amfetaminy
* drażliwość i agresywność
Zmniejszenie potencji z równoczesnym wzrostem pożądania. Przy dużym pobudzaniu seksualnym ejakulacja i orgazm są trudne i niemożliwe do osiągnięcia.
Jak tam bardzo chcecie bez płodni albo nie checie odczuwać przyjemności z sexu, to proszę bardzo bierzcie te gówno
Chłopcze, ile ty masz lat? Zaglądam na to forum tylko do jednego tematu, a i tak słyszalem legendy na temat twojej wiedzy o ejakulacji. Masz jakieś problemy? Czy jesteś może rycerzem w srebrnej zbroi który stoi murem za społeczeństwem i kopiuje fragmenty losowych świeżo wygooglowanych tekstow z internetu? Tak bardzo chcesz pozbyć się narkotyków to zrób coś w tym kierunku kształć się na polityka który mógłby wpłynąć na sytuację w kraju lub na policjanta z specjalizacją antynarkotykową. Bo jak narazie twoje posty są tak denne i mają tak kiepskie przesłanie, że mam ochote się zaćpać mimo, że tego nie robie.

Gdy wypowiesz moje imię znikam. Kim jestem ?

Ostatnio edytowany przez -=DanieL=- - 17-01-2009 o 17:36.
-=DanieL=- jest offline   Odpowiedz z Cytatem