Zobacz pojedynczy post
stary 17-01-2009, 19:18   #12476
uno89
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 17 06 2008
Lokacja: wodzislaw sl

Stan: Na Emeryturze
Świat: Shanera
Domyślny

@z jednej strony wkurza mnie ten polski antysemityzm, ja nie mam nic do Zydow jako ludzi, ale panstwo Izrael... jakos nie wzbudzaja mojej sympatii.

Ciekawe czy jakby ktos wtargnal do polski i zamknal nas w getcie, ogrodzil nas murem, ponizal przy kazdym kroku, nie pozwalal normalnie zyc, odcial od wszelkich srodkow do zycia czy wtedy glosowalibyscie na takie partie, ktore ustepuja wrogowi... W dodatku wrog jest taki wazny i pewny siebie tylko dzieki wielkiemu sojusznikowi USA, ktory sponsoruje ich od poczatku powstania panstwa Izrael. I pozniej tacy burza palestynskie wioski i swoje osielda sobie tam buduja i sie zwia "osadnikami". Kazdy inny narod na swiecie w takiej sytuacji popieral by najbardziej radykalne ugrupowanie, ktore probowaloby cos zmienic, tak wcale sie nie dziwie, ze ludzie tam sa za Hamasem. A glupia wojna Izraela tylko to poparcie zwiekszy. Niewinnych cywili ginie masa... Mowicie, ze podczas kazdej wojny gina cywile, dlatego wlasnie nie powinno byc wojen! A jak narazie prawie wszystskie wojny sa powodoowane przez usa/ich sojusznikow.
uno89 jest offline   Odpowiedz z Cytatem