Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Guzik88
W/g mnie trochę nie pasują do tego wszystkiego Glist Worm, Giant Frog, Demigorgon, Tauren itp. Pegas wygląda jakby z bajki wyszedł a Fenix i Storm Bird są naprawdę ZA****STE...ale również nie pasują 
jak będziesz coś tworzył następnym razem to się zastanów czy to nie zepsuje klimatu oraz atmosfery Tibii...ogółem bardzo ładnie Ci wychodzą ale troszkę nie pasują do gry...zbytnio wzorujesz się na grach typu: WarCraft 3/HoM&M/WarHammer...bardzo mi się podoba Tauren ale zbytnio mi Warcraft'a 3 przypomina...jedyne które moim zdaniem nadawały by się do Tibii (pod względem wykonania jak i klimatycznie) to: Cerber, Water Elemental, Ogr, fox, Ice Titan,Crypt fiend...ta 6 jest naprawdę WYBOROWA!!!!...Oby tak dalej 
|
---.--- ech... no comment
Wszystko cool (jak wspomnialem wczesniej) widze ze zaczales czerpac z tematyki HoM&M, tak sobie mysle mysle i zgadnij co wymyslilem, tak dobrze myslisz (nie no oczywiscie zartuje), ale mam goraca prosbe moglbys narysowac Mrocznego Jezdzca (z Nekropolii) ?
Mroczniejszy od ciemności, głębszy niż najczerniejsza noc, czerwieńszy od krwi, zaklinam cię, o Tytanie, który zatonąłeś w cieniu upływającego czasu... Każde zło ,które stanie na naszej drodze połączonymi siłami zniszczymy!
Ostatnio edytowany przez kudlaty - 29-01-2005 o 19:52.
|