Zobacz pojedynczy post
stary 18-01-2009, 00:03   #1369
Mario-1987
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 27 12 2008
Lokacja: Gorzów Wlkp

Stan: Na Emeryturze
Imię: x
Profesja: Paladin
Świat: nerana
Poziom: x
Skille: xx / xx
Poziom mag.: xx
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez CytrynowySorbet Pokaż post
Pisałem już, jak nie masz nic sensownego do napisania to nie pisz w ogóle. "Nie chce mi się" to nie. Ja górą. Jak zwykle. A niańczyć mnie nie trzeba, ale jak już mówiłem: kompleksy?

Nie nadają się do niczego? Jesteście marnym odsetkiem klientów MM, którzy mają problemy, reszta, np. ja, ma normalnie więc nie są "do niczego".
masakra jaki kolo:d tez nic tu sensownego na temat nie napisales wiec japson... nie pierdziel glupot jasiu.... pisalem ci juz cos z tych komplekach w innym poscie stary, nie trafiaja do mnie teksty dzieciakow z osiedla typy kompleksy, jestem gora, czy jestem lepszy a ty gorszy... "A niańczyć mnie nie trzeba, ale jak już mówiłem: kompleksy?" zabolalo cie z tym nanczeniem widze ale to juz ty sie z tym musisz uporac, uwazaj sobie tam ze jestes gora, czy ze jestes psychologiem czy astronautom... MM jest do niczego, wiem to ja i wie to wiecej niz "marny odsetek" polowa gorzowa ma z nimi problemy z fakturami , z oplatami i innymi takimi... to nie tylko net, to sa poprostu partacze, mieli klientow po swojej stronie ale mam nadzieje ze to sie zmieni, ja nikomu nie polecam ich uslug

Ostatnio edytowany przez Mario-1987 - 18-01-2009 o 00:06.
Mario-1987 jest offline   Odpowiedz z Cytatem