Cytuj:
Oryginalnie napisane przez CytrynowySorbet
Pisałem już, jak nie masz nic sensownego do napisania to nie pisz w ogóle. "Nie chce mi się" to nie. Ja górą. Jak zwykle. A niańczyć mnie nie trzeba, ale jak już mówiłem: kompleksy?
Nie nadają się do niczego? Jesteście marnym odsetkiem klientów MM, którzy mają problemy, reszta, np. ja, ma normalnie więc nie są "do niczego".
|
masakra jaki kolo:d tez nic tu sensownego na temat nie napisales wiec japson... nie pierdziel glupot jasiu.... pisalem ci juz cos z tych komplekach w innym poscie stary, nie trafiaja do mnie teksty dzieciakow z osiedla typy kompleksy, jestem gora, czy jestem lepszy a ty gorszy... "A niańczyć mnie nie trzeba, ale jak już mówiłem: kompleksy?" zabolalo cie z tym nanczeniem widze ale to juz ty sie z tym musisz uporac, uwazaj sobie tam ze jestes gora, czy ze jestes psychologiem czy astronautom... MM jest do niczego, wiem to ja i wie to wiecej niz "marny odsetek" polowa gorzowa ma z nimi problemy z fakturami , z oplatami i innymi takimi... to nie tylko net, to sa poprostu partacze, mieli klientow po swojej stronie ale mam nadzieje ze to sie zmieni, ja nikomu nie polecam ich uslug