Zobacz pojedynczy post
stary 18-01-2009, 08:20   #1370
CytrynowySorbet
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 23 02 2008
Lokacja: Szczecin

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Mario-1987 Pokaż post
masakra jaki kolo:d tez nic tu sensownego na temat nie napisales wiec japson... nie pierdziel glupot jasiu.... pisalem ci juz cos z tych komplekach w innym poscie stary, nie trafiaja do mnie teksty dzieciakow z osiedla typy kompleksy, jestem gora, czy jestem lepszy a ty gorszy... "A niańczyć mnie nie trzeba, ale jak już mówiłem: kompleksy?" zabolalo cie z tym nanczeniem widze ale to juz ty sie z tym musisz uporac, uwazaj sobie tam ze jestes gora, czy ze jestes psychologiem czy astronautom... MM jest do niczego, wiem to ja i wie to wiecej niz "marny odsetek" polowa gorzowa ma z nimi problemy z fakturami , z oplatami i innymi takimi... to nie tylko net, to sa poprostu partacze, mieli klientow po swojej stronie ale mam nadzieje ze to sie zmieni, ja nikomu nie polecam ich uslug
Ehh dziecko, wystarczyła mi jedna książka o psychologii człowieka (którą przeczytałem) żeby rozgryźć twój portret psychologiczny. Wciąż wjeżdżając na mnie udowadniasz, że masz z tym jakieś "złe wspomnienia" lub masz ze sobą jakiś problem. Nauce nie zaprzeczysz, bo pracowało nad tym masa ludzi z intelektem o którym ty możesz pomarzyć (japson, jasiu, pajacu - a to niby skąd? Chyba z placu zabaw). To tak jak ze znęcaniem się nad młodszymi. Jak byłeś mały to ktoś się nad tobą znęcał, dorosłeś, i pomyślałeś że czas wyrównać rachunki. Tak właśnie pracuje ludzki mózg. Przecząc, próbujesz mi udowadniać że nie jesteś człowiekiem. Mnie tu nic nie boli, czuję nawet satysfakcję, bo moje posty mają poparcie w różnych dziedzinach. Twoje są wyssane z palca i pisane pod wpływem emocji, co ci wyraźnie nie służy. Połowa gorzowa, co to jest? Taki ksenofob z ciebie, że uważasz swoje miasto za wspaniałe i zdolne do wystawiania ostatecznej opinii o MM? Jesteście może 10% wszystkich klientów. Po prostu partacze... Już wcześniej pisałem: oskarżasz CAŁĄ MM i uważasz ich za najgorszych na świecie. To ja się boję pomyśleć co by było jakby cię z domu eksmitowali. Zorganizowałbyś zamach na prezydenta?

I naucz się poprawnie pisać, albo ściągnij FF3, bo jak cytuję twoje posty to połowa ekranu staje się czerwona.
CytrynowySorbet jest offline   Odpowiedz z Cytatem