Cytuj:
Oryginalnie napisane przez CytrynowySorbet
Ehh dziecko, wystarczyła mi jedna książka o psychologii człowieka (którą przeczytałem) żeby rozgryźć twój portret psychologiczny. Wciąż wjeżdżając na mnie udowadniasz, że masz z tym jakieś "złe wspomnienia" lub masz ze sobą jakiś problem. Nauce nie zaprzeczysz, bo pracowało nad tym masa ludzi z intelektem o którym ty możesz pomarzyć (japson, jasiu, pajacu - a to niby skąd? Chyba z placu zabaw). To tak jak ze znęcaniem się nad młodszymi. Jak byłeś mały to ktoś się nad tobą znęcał, dorosłeś, i pomyślałeś że czas wyrównać rachunki. Tak właśnie pracuje ludzki mózg. Przecząc, próbujesz mi udowadniać że nie jesteś człowiekiem. Mnie tu nic nie boli, czuję nawet satysfakcję, bo moje posty mają poparcie w różnych dziedzinach. Twoje są wyssane z palca i pisane pod wpływem emocji, co ci wyraźnie nie służy. Połowa gorzowa, co to jest? Taki ksenofob z ciebie, że uważasz swoje miasto za wspaniałe i zdolne do wystawiania ostatecznej opinii o MM? Jesteście może 10% wszystkich klientów. Po prostu partacze... Już wcześniej pisałem: oskarżasz CAŁĄ MM i uważasz ich za najgorszych na świecie. To ja się boję pomyśleć co by było jakby cię z domu eksmitowali. Zorganizowałbyś zamach na prezydenta?
I naucz się poprawnie pisać, albo ściągnij FF3, bo jak cytuję twoje posty to połowa ekranu staje się czerwona.
|
za bardzo jasiu sbie pochlebiasz, nie wystarczy przeczytac ksiazki zeby byc psychlogiem, dla mnie jestes poprostu amatorem ktory mysli ze jest fajny i wyedukowany, nie chce mi sie juz pisac z toba jasiu b nie bede sie wiecej znizal d tego poziomu, mam to gdzies ze pisze niepoprawnie na forum bez "ś" "ć" i innych bo nie staram sie byc fajny jak np ty... MM to partacze bo nawet nie ptorafia utrzymac standardu jaki mieli a byli calkiem dobrzy, to jest moje zdanie i mam to gdzies c o tym sadzisz, sadza tak samo ludzie na tym forum, moze twoj ojciec zywi wasza rodzice i jest pracownikiem multimedii i dlateg tak sie sadzisz... nie wiem bynajmniej to wasz problem i zostaw go w swoim otoczeniu.. nie osmieszaj sie piszac cos o zamachach na prezydenta prosze cie a na koniec to ladnie piszesz ... widac ze jestes "mondry" jak twoi koledzy co po formacie oszukuja multimedie i lagi im mijaja
plum