Cytuj:
zawiść sie bierze z tad ze takie dzieci z facc proszą o więcej... rozumiem ze tibia to darmowa gra i nie mam nic przeciwko , ale dla graczy co grają za darmo powinni dodawać minimum takie jak opisałem , bo jaka była by sprawiedliwość ze jeden płaci a drugi nie a obaj dostają +/- to samo??
i dziwnym zbiegiem okoliczności jest tez może to ze to na facc większość to nooby? (jest kilku pozadnych graczy facc)
|
Ja rzadko widzę proszące posty, i to głównie małe dzieci które jeszcze nie wiele nie rozumieją. Mówisz że mają dodawać minimum i tak jest, więc nie wiem co narzekasz.
I to nie zbieg okoliczności, tylko logika - facc jest dla wszystkich, więc nic dziwnego że jest tam więcej noobów. Tym bardziej, że na płatnym koncie szkoda czasu na siedzenie w depo i krzyczenie "free pacc!".
Cytuj:
Owszem, jest. Twój post w zasadzie to udowadnia.
|
Kiedy zdasz sobie sprawę z tego jakie głupoty piszesz? Twoich teorii nie da się po prostu słuchać. Nie wiem czy próbujesz być śmieszny, czy piszesz na poważnie.
Cytuj:
Na szczęście Tibia jest grą płatną. To o czym mówisz, to tak na prawdę Demo gry właściwej, którego korzystanie faktycznie jest bezpłatne.
|
Tak ja RocketSlayer powiedział, nie jest tak mimo że ten fakt jest dla Ciebie bolesny.
Cytuj:
Niestety to prawda. Nie powinno tak być. Gdybyś chociaż raz wyłożył na to kasę (co mimo wszystko odradzam), to gadał byś inaczej. Parszywy dzieciak-darmozjad...
|
Taa, nie powinno tak być. Gratuluje braku podstawowej wiedzy z dziedziny ekonomi. A obrażać to możesz swoich kolegów nie mnie, wypraszam sobie. Widzisz, wyłożyłeś kasę ale nadal jesteś prostakiem bez kultury.
Cytuj:
Jeśli o mnie chodzi, to będąc darmozjadem nigdy nie narzekałem na ograniczenia związane z demem gry
|
Ja też, i co?
14:58 x [22]: jakiego zoka?
14:58 x [22]: orca bersercera?
14:58 y [32]: zorka tak soie muwi na tom postac
14:58 y [32]: ktura
14:58 x [22]: aha
14:58 y [32]: jest bersererkiem
14:58 y [32]: orkiem
14:58 y [32]: i niekuc si3e ze mna
15:02 y [32]: a sokola lubisz z ta jego piosenka o tych braniach na sto ruznytch sposobuw
15:03 x[22]: ile masz lat?
15:03 y [32]: a masz numer na gadugaud?