Zobacz pojedynczy post
stary 18-01-2009, 15:52   #1379
CytrynowySorbet
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 23 02 2008
Lokacja: Szczecin

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Mario-1987 Pokaż post
za bardzo jasiu sbie pochlebiasz, nie wystarczy przeczytac ksiazki zeby byc psychlogiem, dla mnie jestes poprostu amatorem ktory mysli ze jest fajny i wyedukowany, nie chce mi sie juz pisac z toba jasiu b nie bede sie wiecej znizal d tego poziomu, mam to gdzies ze pisze niepoprawnie na forum bez "ś" "ć" i innych bo nie staram sie byc fajny jak np ty... MM to partacze bo nawet nie ptorafia utrzymac standardu jaki mieli a byli calkiem dobrzy, to jest moje zdanie i mam to gdzies c o tym sadzisz, sadza tak samo ludzie na tym forum, moze twoj ojciec zywi wasza rodzice i jest pracownikiem multimedii i dlateg tak sie sadzisz... nie wiem bynajmniej to wasz problem i zostaw go w swoim otoczeniu.. nie osmieszaj sie piszac cos o zamachach na prezydenta prosze cie a na koniec to ladnie piszesz ... widac ze jestes "mondry" jak twoi koledzy co po formacie oszukuja multimedie i lagi im mijaja

plum
Widać, że taktyka spokojnego nie działa, więc będę na ciebie wjeżdżał, czyt. pisał w twoim języku. Znowu jasiu, to jakiś pan, który cię kiedyś "wykorzystał" i zapadło ci to w pamięć? Dalej nie rozumiem po jakiego członka ty myślisz że ja jestem/chcę być psychologiem, widać zazdrościsz mi że ja mam ambicje. Dla mnie jesteś dzieciakiem z piaskownicy które "CHĘTNIE by coś zrobiło, ale akurat TERAZ mu się nie chce (czyt. nigdy bo się boi)". I nie wiem jak niby masz się zniżyć do mojego poziomu, skoro mój jest wyższy. Udowadnia to twój styl pisania (nie starasz się być fajny? Jak będziesz pisał podanie o pracę to dyrektor fajnie cię spławi) i dziecięce teksty typu "ja bym im nawrzucał". Jakbyś czytał inne posty to byś wiedział, czemu niektórzy mają ostatnio lagi, światłowody to bardzo zaawansowana technologia, ty oczywiście zrobiłbyś to idealnie, ale ci się nie chce :< Poza tym nie zauważyłeś, że udziela się tu dużo mniej osób? Sam to zinterpretuj. Tak samo sądzą ludzie na tym forum? A masz dowód? Spytajmy przeciętnego użytkownika forum.tibia.pl czy MM to partacze, ciekawe jak odpowie. Gówno ci do tego gdzie pracuje mój ojciec, pocieszę cię tylko, że nie w MM, bo inaczej cierpiałbyś dłużej. I jaki problem? Bo ja nie widzę. To ty masz problem, że wymyślasz rzeczy wyssane z palca. Dowody, argumenty PLX, albo zamilcz. O zamachu na prezydenta wcale się nie ośmieszyłem, był to przykład, jak byś się zachował. To ty się ośmieszasz poruszając temat moich rodziców. Jestem mądry, na pewno mądrzejszy od ciebie. I żaden z moich kolegów nie ma problemów z MM. A format czasem może pomóc, jak nie wiesz to się nie wypowiadaj na ten temat. Ale ty po prostu zazdrościsz, bo inni mieli lagi przez wirusy, a ty masz bo rodzice taką prośbę złożyli do MM, bo chcą żeby coś z ciebie wyrosło (to było napisane na twoim poziomie).

Ogólnie to żal, ból i rozpacz. Jak coś ode mnie chcesz to na priv, choć możesz i tu, chętnie jeszcze bardziej cię ośmieszę.

@up: "nie chce mi się zaglądać parę stron wcześniej".
CytrynowySorbet jest offline   Odpowiedz z Cytatem