Zobacz pojedynczy post
stary 18-01-2009, 18:52   #1387
CytrynowySorbet
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 23 02 2008
Lokacja: Szczecin

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Furiat Pokaż post
kurwa szaalu dostaje ja juz nie mowie o tej tibi ja mowie o KAZDEJ ONLINE GRZE KURWA MULTIMEDIA DLA MNIE TO PSY ( CI CO SIE ZAJMUJA LAGAMI ) jestem w*****ony masakrycznie z kazdym dniem coraz bardziej terraz jak widze kurwa kompa albo kurwa przechodze po olsztynie i widze jakis plakat multimedia wywieszony to zygac mi sie chce a jak jakies ulotki wysylaja do bloku to wy*******am te chujostwo do kosza zeby nikt inny nie bral uslugi MM jebac tych ****i i zamknij pizde CYTRYNOWY SORBET bo wiem ze zaraz to skomentujesz dziwko bedziesz zapewne pierdolil ze zale sie bo w Tibie grac nie moge a taka prawda ze NIC MI NIE CHODZI
PLACE ZA TEN JEBANY INTERNET I CO Z tEGO KURWA MAM? ze nie moge z niego korzystac? nie mow mi ze jak mam lagi to mam siedziec na youtube i inne bajery bo mi sie zle robi jak juz na to wchodze bo majac 3 miesiace lagi siedzialem ciagle na youtube...
Wcale tak nie napisze, napisałem już wcześniej że wcale mnie nie bawi to że macie lagi. Ale opanujcie się trochę, bo takie przeklinanie non stop na pewno nie pomoże... Po prostu miejcie świadomość że jesteście lepsi od tych lapsów i tyle A wasi rodzice coś interweniowali u nich?

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Mario-1987 Pokaż post
jasiu mowie to takich tepakow jak ty i gnebie na zywca odrazu... depcze jak szmaty wiec japson... twoj stary moze byc nawet tym swiatlowodem i tak mi chuja zrobi bo i tak bedzie nikim, moze byc nawet spadochroniarzem i zleciec mi na dach to mu najebie przy okazji, nie potrzebuje pisac podania prace skoro mam ja stala.. jesli ci sie nie chce to mam to gdzies kumasz? poprostu japson b ty i ta twoja multimedia nie nadajecie sie do niczego... ostatni w multimedii powiedzieli mi ze maja jakas awarie haha od qrwa 4 czy ilu tam miesiecy ja maja? co za pierdolone pajace ... nadajesz sie do nich srorbet pewnie sorbet rbi u nich jako internauta i uspokaja ludzi na forum :d przestawiasz ich nowe technologie swiatlowdow? powiedz mi cos o nich albo skopjuj z wikipedi i pokaz aki jestes fajny
Nie jestem tępakiem, nie masz podstaw żeby mnie tak nazywać. Depczesz jak szmaty, ho ho. Napisałbym tu coś teraz, ale nie będę się zniżał do twojego poziomu, bo to tak jakbym skoczył z Mount Everest do Rowu Mariańskiego. Dalej wjeżdżasz na moich rodziców? Rób to dalej i ośmieszaj się dalej, poprawiasz mi nastrój, bo właśnie takie osoby jak ty są potrzebne do pracy w MPO Twoi rodzice są nikim, że cię poczęli, fajnie ci? Takie teksty najwyraźniej cię podniecają. I znów twoje bajeczki "co ty byś zrobił". Nie kituj, że masz pracę, bo ŻADEN dorosły człowiek nie pisze i nie zachowuje się jak ty. Może pomyliło ci się z podaniem do gimnazjum? Ta moja MM wcale nie jest moja, a że ja niby do niczego się nie nadaję? Hmm... W takim razie ty już dawno zostałeś spisany na straty. A jak ci się nie podoba jak oni pracują to załóż własną firmę, przecież to takie proste. "Pierdolone pajace", nie wiem skąd znasz takie słowa, chyba nauczyciele tak do was wołają w szkołach specjalnych. "Pewnie" to ty jesteś jakimś zmarnowanym plemnikiem który szlaja się po tym świecie i psuje zapach. Co do światłowodów, jakbyś czytał wszystkie posty, to byś wiedział, że już ktoś przede mną o tym wspomniał. Ale ty czytasz tylko moje posty, zakochałeś się we mnie? Od razu mówię, nie masz szans, wole być gejem niż zoofilem. Poza tym pisałeś że już nie będziesz się udzielał, to może ty jesteś dziewczyną, bo kobieta zmienną jest?

PRIV >>>
CytrynowySorbet jest offline   Odpowiedz z Cytatem