Cytuj:
Nie jestem żadnym wielkim obrońcą rapu, ale jak widzę ataki na jakiś gatunek muzyki bez żadnego uzasadnienia przez ludzi którzy myślą że są fajni, to mi się nie dobrze robi. Do tego niezła z ciebie wyrocznia, skoro udajesz że wiesz co gdzie słyszę.
|
To nie wymaga wielkiej elokwencji dojsc do wniosku, ze to nie przypadek, ze koles majacy male pojecie o prawdziwym rapie slucha dwoch piosenek, ktore akurat puszczaja na tych stacjach. Like it or not. Chociaz i tak zakladam, ze po przeczytaniu tego posta sie zaczales zastanawiac 'skad on to wiedzial'? :3
Cytuj:
UP: Np. taki Eminem pisał o różnych rzeczach, w tym o swojej córce. Ale ogólnie to fakt że to na co jest popyt.
|
Moze i tak, ale skad ty to mozesz wiedziec?
Znasz jeden dobry track Eminema 'Lose Yourself', skads tam sie dowiedziales, ze to jest klasyk i to powtarzasz. Pewnie po przeczytaniu tego zasiegniesz jakichs informacji o jego klasykach i wyskoczysz mi z tym. Moze nie mam racji, ale wnioskuje z twoich postow, ze mam.
50 cent to rap, w takim razie Akon to tez rap. Logicznym jest, ze Verbe tez w takim razie zaliczymy do rapu. Idac tym tropem Feel to rock. Po co sie oszukiwac?...
A Famal mistrzostwo. Missclick? nie sadze bo tak patrze na klawiature to trzy klawisze w lewo.