Zobacz pojedynczy post
stary 29-01-2005, 12:14   #13
Grundos'clubbaser
Użytkownik Forum

Grundos'clubbaser's Avatar

Data dołączenia: 24 09 2004

Domyślny

Oł Maj gasz ale thimburd się do mnie odnosi -.- jak do koleżanki , w grze dam mu popalic .... lul

@Topic.
Fajnie jak 1 raz wlazilismy na of to zero orców , tylko jakiś smętny sperman(z czym to się kojarzy...) nas odwiedził... drugi raz jak chcieliśmy wychodzić wypieprzylo na nas 3 zerki + leader + shaman i inne ścierwo , fajnie bylo bo ten shaman naspoamował tych snaków , że ledwo sie do niego dobrałem. Akurat wcześniej sword ring wypadł z leadera , to go użylem na tym szamanie = 1 hit na orca . Fajna wyprawa. Wcale tak nie jest trudno zdobyć ten ring... tylko ze cieżej sie dostac do potworków , bo leader gorzej wali niz guard , i lepszy exp jest , z moim po hackowym eq ja go jechałem ze stratą 60 % hp z szmatowatymi skillami jak na mój lvl . Planuje dzis wypada na elf camp , i DLe bedzie hardkor i głupota jak znam życie... Jeszcze gorzej jak mój team będzie głupoty robił (Np. bedą śpiewać i biegać koło DLi - dziwne ? nie koniecznie ...) Tralal ... Pozdro

Grundos'Clubbaser (czasem sam się myle jak napisać ten nick ^.- , kiedyś opiszę historię jak on powstał ;P)

Edit: Poprawiałem błędy -.-

Mastah of pink car.

Ostatnio edytowany przez Grundos'clubbaser - 29-01-2005 o 12:19.
Grundos'clubbaser jest offline   Odpowiedz z Cytatem