Wcale tak nie napisze, napisałem już wcześniej że wcale mnie nie bawi to że macie lagi. Ale opanujcie się trochę, bo takie przeklinanie non stop na pewno nie pomoże... Po prostu miejcie świadomość że jesteście lepsi od tych lapsów i tyle

A wasi rodzice coś interweniowali u nich?
Nie jestem tępakiem, nie masz podstaw żeby mnie tak nazywać. Depczesz jak szmaty, ho ho. Napisałbym tu coś teraz, ale nie będę się zniżał do twojego poziomu, bo to tak jakbym skoczył z Mount Everest do Rowu Mariańskiego. Dalej wjeżdżasz na moich rodziców? Rób to dalej i ośmieszaj się dalej, poprawiasz mi nastrój, bo właśnie takie osoby jak ty są potrzebne do pracy w MPO

Twoi rodzice są nikim, że cię poczęli, fajnie ci? Takie teksty najwyraźniej cię podniecają. I znów twoje bajeczki "co ty byś zrobił". Nie kituj, że masz pracę, bo ŻADEN dorosły człowiek nie pisze i nie zachowuje się jak ty. Może pomyliło ci się z podaniem do gimnazjum? Ta moja MM wcale nie jest moja, a że ja niby do niczego się nie nadaję? Hmm... W takim razie ty już dawno zostałeś spisany na straty. A jak ci się nie podoba jak oni pracują to załóż własną firmę, przecież to takie proste. "Pierdolone pajace", nie wiem skąd znasz takie słowa, chyba nauczyciele tak do was wołają w szkołach specjalnych. "Pewnie" to ty jesteś jakimś zmarnowanym plemnikiem który szlaja się po tym świecie i psuje zapach. Co do światłowodów, jakbyś czytał wszystkie posty, to byś wiedział, że już ktoś przede mną o tym wspomniał. Ale ty czytasz tylko moje posty, zakochałeś się we mnie? Od razu mówię, nie masz szans, wole być gejem niż zoofilem. Poza tym pisałeś że już nie będziesz się udzielał, to może ty jesteś dziewczyną, bo kobieta zmienną jest?
PRIV >>>