Temat: Serwer Nerana SS Odsłona 4:)
Zobacz pojedynczy post
stary 19-01-2009, 14:16   #1537
Scartex
Użytkownik Forum

Scartex's Avatar

Data dołączenia: 22 06 2007
Lokacja: Gliwice

Stan: Początkujący
Imię: Scartex
Profesja: Elite Knight
Gildia: Doomsday
Świat: Nerana
Poziom: 133
Skille: 87/85
Poziom mag.: 8
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez MikeRoyal Pokaż post
Kurwa szkapa jesteś głupi, naprawdę, korzystam już z gotowego skrypta do elfbota. Jesteś śmieszny, weź się schowaj. Ja tu ostatnio się staram ignorować wszelkie głupie posty, ale ty jesteś szczególnym przypadkiem.

@Parę up ;D
Gratuluje ale co to za problem ubić 24 kina, który ma niecały bp hp xD i go nie ma na kompie.
Powiem ci tak...

moja postacia bocilem od 1 do 137 lvla prawie caly czas i tylko raz mnie ubili/strapowali/czyjakktoschcetonazwac i powiem ci tak... to nie jest wazne na czym bocisz, ktory masz lvl, ani ile masz potionow... wazny jest wybor miejsca na bocenie... a jesli ty jak jakas pizda wybierasz pierwsze lepsze miejsce na postawienie bota to nie swiadczy raczej o twojej inteligencji... a raczej o jej calkowitym braku
i dlatego powiem ci jeszcze raz

Nie wystarczy posiadac bota, trzeba wiedziec jeszcze jak go sie ustawia...

Moze kiedys nauczysz sie robic wlasne skrypty na bota... bo to co sie sciaga z neta to w 95% sa skrypty na przeludnione miejsca w ktorych kazdy wie ze mozna spotkac jakas pizde(w tym przypadku ciebie) i ubic na jakims troche mocniejszym potworze
jeszcze skopiuj jak piszesz FAIL Czy cos co nie wyszlo ;] (wasz cel sprubowac cos zrobic? jakos wam nie wychodzi ^.-) Goratel i tak jestes ciota nie pisze sie klucie tylko kłóćcie pacanie/ podstawowka power !

Ostatnio edytowany przez Scartex - 19-01-2009 o 14:21.
Scartex jest offline   Odpowiedz z Cytatem