Temat: Serwer Nerana SS Odsłona 4:)
Zobacz pojedynczy post
stary 19-01-2009, 15:23   #1541
Azkabanczyk
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 24 06 2006

Profesja: Elder Druid
Świat: Nerana
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Emo.emoo Pokaż post
Jest jeszcze ktos taki ktory umie grac normalnie w tibie? nazywanych przez was " O ku__wa ale idiota expi na zolwiach manualnie !!!", "Hahaha autoheala nie ma". Wiekszosc niewinnych "Ja tylko do zbierania gp uzywam, to nie to samo co bot :<<" po prostu nie lubi w to grac, po c__j wy to robicie, idzcie sobie w cos innego pograc.

Pan up, sam mowisz ze bot odjebal Ci caly level od 1 do 130+ to jaka byla w tym twoja rola? Wybranie imienia i kupno bota? Po kiego wy w ogole w to gracie jak juz was nie bawi normalne granie?

Przypuszczajac, ze mieszka sie jeszcze u rodzicow ktorzy placa za prad, majac sredniego kompa by odpalic 2-3 MC, PACC'a na minimum 1 koncie, na tych 2-3 kontach odpalonych miec samych Knightow, ustawic wszystkie aby zarabialy kase, majac 1kk (przy ciaglym botowaniu na 2-3 kontach na raz z czego 1 ma PACC'a nie jest az tak bardzo trudne) sprzedajesz na allegro po 1.8-2 złote/10k i masz na tym zarobek. Po to jest bot! Abys ty mial kase i lvl za nic i pozniej kase Tibijska sprzedawal na allegro.
ew. wybocic sobie 40~ Druida/MS/RP, kupic PACC i dalej grac manualnie majac jakis start (lvl, kasa, mlvl/skill). A nie bawic sie samemu w to wszystko, lepiej wyjsc na dwor, przespac sie, zrobic lekcje i wiele wiele innych rzeczy.

Swiat jest O.K.! Tylko ludzie psują mi opinię !

20:52 Xaidrax [185]: Ja pamietam ze zabilem kota wtedy xd
20:52 Xaidrax [185]: bo mysalem ze to kamien i rzucalem nim do góry XD

XD!

SPRZEDAM!
PACC Nerana - 600k.
Azkabanczyk jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.