Zobacz pojedynczy post
stary 19-01-2009, 15:48   #476
sphinx123
Użytkownik Forum

sphinx123's Avatar

Data dołączenia: 15 06 2005
Lokacja: Bydgoszcz
Wpisy bloga: 44

Stan: Niegrający
Skille: Milion
Wyślij wiadomość przez ICQ do sphinx123 sphinx123 ma numer GG Siemanowice Adres Jabbera do sphinx123 Send a message via Skype™ to sphinx123
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Marchewki Pokaż post
boimy się tego czego nie widzimy
obawiamy się kresu naszego życia w różnoraki sposób
żyjemy w nieświadomości, że jest możliwe że coś takiego może istnieć

proste powiązanie bez żadnych głupot

my gdy usłyszymy o ufo, końcu świata, wydaje się to śmieszne nie istotne i różne bajery

gdy usłyszymy o ludziach którzy widzieli ufo , wyśmiewają się z tych ludzi to jest niedorzeczne nie ma czegoś takiego pewnie był na prochach itp, itd

ale jak komuś ukazała się Matka Boska i pewna osoba przekazała tą nowinę to uznała to za znak od boga , za pomoc... i różne historie z tym wiążące

o co mi chodzi... chodzi mi oto że jedni wierzą w to co widzą inny wierzą w to co da się wytłumaczyć

to dlaczego tak wiele osób uwierzyło i wierzy w Boga a są osobami które wierzą tylko w to co widzą, a w ufo nie uwierzyli... uznają to za fikcje, za coś co zrobił komputer i Photoshop :>

nie chce tu robić zamieszania z wiarą bo nie oto chodzi

tylko ludzie pojmują wiarę jako coś co daje im siłę do życia i jest to dobre,
jeśli ty nie wierzysz to jesteś zły

a Ufo i różne rzeczy których nie da się wytłumaczyć jest uznawane za omen coś złego

moim zdaniem bardzo ciekawy temat, i naprawdę bardzo interesujący, bardzo tajemnicza planeta i bardzo mnie to zaciekawiło więc jakbyś miał jeszcze coś takiego interesującego no i po Polsku to chętnie poczytam prosiłbym o stronkę
Ja nie mogę, na cholerę piszesz oczywiste rzeczy... Wiesz, mamy w swoich genach zapis będący bombą zegarową, który nas zabije, jeżeli będziemy zbyt długo zdrowi. Codziennie o tym myślę, czytam o tym na forach, snuję dziwne teorie. W sumie nie mam kolegów, to z nudów zabieram się za takie bardzo dużo zmieniające w naszym życiu rozmyślania.