Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Dawid_AG
Cytrynowy Sorbet piszesz jaki ty jesteś mądry nudzisz nas swoimi mądrymi tekstami ja nierozumiem jak jakiś typek z gimnazjum spina sie do ciebie to go olej bo jak będziesz wdawał sie z nim w dyskusje to jeszcze bardziej na ciebie będzie jechał ale widać że Ciebie jak i Go to rajcuje,jeździcie sobie po rodzicach na ogólno dostepym forum jak jakieś zagubione 13 latki pełne nienawiści może założycie epulsa i moze tam w księdze wpisów albo w komentarzach fotek będziecie wyzywali sobie rodziców mówisz że przerastasz go swoim umsyłem i inteligencją a chuj go wie ile ty masz lat naprawde widze cie przez monitor ? nie więc nie pisz ze jestęs od kogoś mądrzejszy bo z tego co czytałem wcześniej dużo osób cie tu nielubi więc może zacznij od siebie a potem kwestionuj posty innych bo narazie po twoich postach wynika że jesteś przerosniętym ambicjami narcyzem który sie wychwala i mówi jaki to on nie jest wspaniały...
@top
ja skończyłem z tą grą mam ciekawsze zajęcia i inny ciekawe gry od tego całego ścierwa ..
|
Też go nie lubie ...

PS. Też olałem tibie
Polecam AA
@up
formata robić żeby grać w grę ?
To albo trzeba być uzależniony albo komputer służy ci tylko do grania w te 1 grę

Mi by było szkoda choćby głupiego archiwum tlena (3 lata)
A co ja mam pisać o notatkach do pracy

No ale to wasze komputery