Temat: Przyjaciele Imargam dedek ;q
Zobacz pojedynczy post
stary 19-01-2009, 22:16   #73
k.cron
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 07 11 2008

Domyślny

o widzisz - ale teraz zupelnie inaczej podszedłeś do tematu. gra sie INACZEJ. i rownież nie powiedziałem, że sami wyskilowani graja na non-pvp, bo sam jak widze co niektorzy "haj-lvl" z non-pvp robia to mnie smiech ogrania
ale irytuje mnie podejscie typu "tibia.pl pro-pvp matol": "ja gram na pvp jestem lepszy od was wszystkich i wszystko wiem lepiej, a wy nic nie potraficie"
sam gram na non-pvp bo mi sie nie podoba system pvp w tibii (przykład 20x 30 lvl i nikt nie ma szans, a zrobienie 30 lvl zajmuje 2 dni...), ale jakos nie sram w gacie, ze przyszla po mnie EKIPA (w postaci jednego goscia, za którym może, ale to może wpadnie cala gildia - bo rzucony soulfire wcale nie oznacze, ze ktos wiecej przyleci, moze sluzyc postraszeniu takiego nooba bez skila jakim okazal sie ima) i nie dałbym w zyciu x-loga. zwykła sprawa honoru - wole walczyc do konca.
co do testa masz racje, nie wiem jakie byly ekipy on-line, nie wnikam, ale to tak samo dobry argument (a nawet lepszy) jak ten ze "ja gram na PVP"
k.cron jest offline   Odpowiedz z Cytatem