Zobacz pojedynczy post
stary 22-01-2009, 15:44   #61
Tharion
Użytkownik Forum

Tharion's Avatar

Data dołączenia: 26 06 2008
Lokacja: Bydgoszcz

Stan: Usunięty
Imię: Thar~
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez <Rahim> Pokaż post
bo wy ludzie z nonpvp nie wiecie po co sie wbija lvle( no insult)
Coby zabijać? :

Cytuj:
Zawsze w takich dyskusjach pada raz po raz "używam bota i dzięki temu mam czas, żeby wyjść na dwór, pójść gdzieś z kolegami itd.". A jak się takiego bociarza zablokuje, zaatakuje albo jak przyjdzie GM, to w 90% przypadków nie mija minuta i już gracz się "budzi", żeby ratować postać
Czasami tak, czasami nie, na noc nawet alarmów nie włączam, w dzień, boce jak jestem w chacie, moge sobię poczytać książki, filmy jakies pooglądać, moge wyjść, dostane bana, najwyżej, płakać nie będe.

Cytuj:
Wbicie paru pierwszych lvli to nic trudnego, a wspolne hunty nie maja wymagania lvlowego.
Tbh, mają - na 20 lvlu nie pójdziesz pohuncić dragów bo raz - nie ma się odpowiedniej ilości kasy na to (i nie mówie tu o bicicu 1-2 dragów) a jakoś nic silniejszego huncić teamem raczej sie nie da, na takim lvlu.

Cytuj:
Popieram ludzi grających dla przyjemności, nie koniecznie mających mega high lvle ale potrafiących oddzielić pixele od rl life
No widzisz, gram dla zabawy, po to są gry, ale nie widze sensu (i fun'u) w lvlowaniu przez XXXXX h , żeby móc się pobawić :

Nigdy nie botowałem dla lvla samego w sobie, bardziej dla tego, co można takim charem zrobić.

pzdro.

Tharion jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.