Cytuj:
Oryginalnie napisane przez <Rahim>
bo wy ludzie z nonpvp nie wiecie po co sie wbija lvle( no insult)
|
Coby zabijać? :
Cytuj:
Zawsze w takich dyskusjach pada raz po raz "używam bota i dzięki temu mam czas, żeby wyjść na dwór, pójść gdzieś z kolegami itd.". A jak się takiego bociarza zablokuje, zaatakuje albo jak przyjdzie GM, to w 90% przypadków nie mija minuta i już gracz się "budzi", żeby ratować postać
|
Czasami tak, czasami nie, na noc nawet alarmów nie włączam, w dzień, boce jak jestem w chacie, moge sobię poczytać książki, filmy jakies pooglądać, moge wyjść, dostane bana, najwyżej, płakać nie będe.
Cytuj:
Wbicie paru pierwszych lvli to nic trudnego, a wspolne hunty nie maja wymagania lvlowego.
|
Tbh, mają - na 20 lvlu nie pójdziesz pohuncić dragów bo raz - nie ma się odpowiedniej ilości kasy na to (i nie mówie tu o bicicu 1-2 dragów) a jakoś nic silniejszego huncić teamem raczej sie nie da, na takim lvlu.
Cytuj:
Popieram ludzi grających dla przyjemności, nie koniecznie mających mega high lvle ale potrafiących oddzielić pixele od rl life
|
No widzisz, gram dla zabawy, po to są gry, ale nie widze sensu (i fun'u) w lvlowaniu przez XXXXX h , żeby móc się pobawić :

Nigdy nie botowałem dla lvla samego w sobie, bardziej dla tego, co można takim charem zrobić.
pzdro.