Jak niedawno Pan Klocek gdzieś, nie pamiętam gdzie, napisał, przydaliby się, cholera jasna,
nowi moderatorzy.
Cytuj:
Od niedawna zaczalem bocic i powiem ci że super sprawa ^^
|
Cytuj:
8. chwalić się używaniem botów i namawiać do tego innych, jak również prosić o ich udostępnianie. Jeśli używasz bota, zatrzymaj tę wiadomość dla siebie. Wszelkie wypowiedzi typu 'A ja botuję XXX'em, nie muszę się męczyć' będą traktowane jako reklama nielegalnego oprogramowania i odpowiednio karane.
|
Po prostu tragedia. "Użytkownik" Barbar napisał tego posta wczoraj, o 22:46, 17h temu. Ech, szybkość pracy moderatorów na tym forum jest doprawdy oszałamiająca. Chyba zaraz stworzę "petycję", w której będę apelował do administratorów o zorganizowanie wyborów.
A tak przy okazji.
Cytuj:
A co do kilku kont, nie znam osoby o nicku "Barbar", dran wklejal moje skriny, co za bezczelność prawda?
|
Powiedz mi przyjacielu, skąd on mógłby mieć Twoje screeny? Forum jakiegoś bota? Bezczelnością jest wklejanie takich zdjęć na tibia.pl, która chociaż odeszła z supported to, jak napisał pewien admin, wciąż nie toleruje botów i wszelkich innych łamań zasad Tibii.
15:00 Barbar Rookstayer has logged in.
Pozdrawiam, Shan.