Zobacz pojedynczy post
stary 22-01-2009, 15:59   #1252
Shantirell
Użytkownik Forum

Shantirell's Avatar

Data dołączenia: 27 12 2007
Wpisy bloga: 2

Świat: Harmonia
Domyślny

Jak niedawno Pan Klocek gdzieś, nie pamiętam gdzie, napisał, przydaliby się, cholera jasna, nowi moderatorzy.
Cytuj:
Od niedawna zaczalem bocic i powiem ci że super sprawa ^^
Cytuj:
8. chwalić się używaniem botów i namawiać do tego innych, jak również prosić o ich udostępnianie. Jeśli używasz bota, zatrzymaj tę wiadomość dla siebie. Wszelkie wypowiedzi typu 'A ja botuję XXX'em, nie muszę się męczyć' będą traktowane jako reklama nielegalnego oprogramowania i odpowiednio karane.
Po prostu tragedia. "Użytkownik" Barbar napisał tego posta wczoraj, o 22:46, 17h temu. Ech, szybkość pracy moderatorów na tym forum jest doprawdy oszałamiająca. Chyba zaraz stworzę "petycję", w której będę apelował do administratorów o zorganizowanie wyborów.
A tak przy okazji.
Cytuj:
A co do kilku kont, nie znam osoby o nicku "Barbar", dran wklejal moje skriny, co za bezczelność prawda?
Powiedz mi przyjacielu, skąd on mógłby mieć Twoje screeny? Forum jakiegoś bota? Bezczelnością jest wklejanie takich zdjęć na tibia.pl, która chociaż odeszła z supported to, jak napisał pewien admin, wciąż nie toleruje botów i wszelkich innych łamań zasad Tibii.

15:00 Barbar Rookstayer has logged in.

Pozdrawiam, Shan.

Ostatnio edytowany przez Shantirell - 22-01-2009 o 16:02. Powód: Literówka
Shantirell jest offline   Odpowiedz z Cytatem