Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kuan Ti
Noz Kur... tylko gratulowac lbów takich ludzi jak tu niektorzy.
Do typa co gadal o key ringach. Mam ich 80 na swoim charze a jestem Ek wiec po co mi? Po to zeby zakladac W pyte Ulti i Mp i isc na openke lub na expa i dalej mam mase capa.
Co do skilowania, z jednej strony jest to bezsens ale z drugiej zajawka, bo 150 rp z skillem 95 jak wbije 250 bedzie mial moze 105-108 a jak on wyjdzie na expa ze skillem 115 to przy 250 bedzie mial jakis 120-125 wiec lekka roznica jest prawda? po drugie bedzie mogl szybciej expic jezeli kiedys bedzie mial neta bez lagow.
Piw Paw aka Muhan'nad przestan pier... ze bez bota bo obaj dobrze wiemy ze z botem. Wiem ze siedziales przy kompie ale bota uzywales wiec nie gadaj czegos takiego.
Ninja majac lagi mozesz wbic ale chyba -180 lvl
|
Heh...
wbicie od 0 do 111 dista w max najszybszym czasie to ~1400h skilowania. Zakladajac ze palek ma ~100% skutecznosc trafien i wszystkie trafienia sa bloodhitami lub sparkami. Przy skilu juz powyzej 95 skilowanie palem to masakra bo nawet kamykami zabijasz monka na kilka hitow. Nerana to n-pvp wiec trenic mozna tylko na dzikch mobach wiec solo skilujac musiales zwascic fortune na leczeniu sie, w koncu monk troche klepie. Tak czy siak trzeba by siedziec non stop przy kompie i co kilka trafien zdejmowac atak by nie zabic monka i sie leczyc. Nie da sie trenic na afku. Wiec jak wspomnial koles @up bocik. Znam wielu ludzi na securze ktorzy maja skile 100+ dista i dobrze wiem ze bez bota wbijanie takiego skila trwa bez maniaczenia bardzo dlugo - a nie rok.
Nie zgodze sie ze skile nic nie daja. Daja duzo , a wbicie sensownego lvl z takimi skilami to proscizna i nie zajmie mu wiecej niz 2 tyg grania z blokerem. Porownojac kase jaka zmarnowal na skilowanie a ta jaak wyda na wbicie lvl to zdecydowanie taniej wyjdzie mu to drugie.
Zreszta nie widze by nabite botem skile byly powodem do dumy. Oszustwem osiagnoles cos w rok co inni uczciwi gracze zdobywaja nie oszukujac przez kilka lat. Jesli dla ciebie to wyczyn i powod do dumy.. no coz to tylo swiadczy o poziomie twojej osoby. I tylko pogratulowac wszystkim tym co sie tymi skilami podniecaja...
..of to byl sarkazm...
Pozdro
..