Zobacz pojedynczy post
stary 24-01-2009, 00:12   #52
LookamZzaRogu
Użytkownik Forum

LookamZzaRogu's Avatar

Data dołączenia: 04 11 2006
Lokacja: Złotów

Stan: Na Emeryturze
Imię: Sanchineq
Profesja: Paladin
Świat: Silvera
Domyślny

Założę się, że niewiele osób się nad tym zastanawiało. Do tej garstki ja nie należę. Chcesz zostać na rooku i podoba Ci się to - proszę bardzo! Czy rookstayerzy są potrzebni.. hmm.. wydaje mi się, że nie. Tak samo jak inni gracze - ktoś ich potrzebuje? Tylko CipSoft dla większej popularności gry i kasy z PACCów. Jedyne na co można zwrócić uwagę, to:
a) Rookstayerzy (większość) pomagają nowym graczom itp
b) Rookstayerzy (myślę, że dosyć spora ich liczba) botują
c) Rookstayerzy (też pewnie spora ilość) trapują
Czy jest to potrzebne? Hmm... Jeśli gracz ma chociaż 1/4 mózgu, a z tego wykorzystuje chociaż jedną milionową, to powinien obejść się bez pomocy, chociaż nie twierdzę, że nie jest przydatna. Co do trapów i botowania - większości z nas, zwykłych graczy którzy po osiągnięciu 8 lvla wyszli na Mainland, nie jest to potrzebne, a właściwie to nam to przeszkadza i irytuje nas, szczególnie podczas nabijania tego 8 lvla, jednak potem, gdy już wydostaniemy się na główny kontytent - obchodzi nas to, co dzieje się na rooku? Nie! Na pytanie czy rookstayerzy są potrzebni odpowiem tak: z jednej strony są potrzebni - pomagają innym graczom, ale z drugiej strony, każdy rookstayer ma w sobie trochę ciemnej mocy i lubi czasem trapnąć jakiegoś człowieczka, czy ustawić bota, co jest łamaniem regulaminu Tibii.
Na to pytanie nie można dać jednoznacznej odpowiedzi, trochę bezsensowne ;f

"A friend in need is a friend indeed."
"A friend in need is a friend indeed."

Mówimy
STOP okaleczaniu polszczyzny!

"Rozum jest nie w wieku, lecz w głowie."
LookamZzaRogu jest offline   Odpowiedz z Cytatem