Zobacz pojedynczy post
stary 24-01-2009, 01:50   #53
Gold Raven
Użytkownik Forum

Gold Raven's Avatar

Data dołączenia: 06 01 2004
Lokacja: Chrzanów

Imię: Gold Raven
Profesja: Rookstayer
Świat: Danubia
Poziom: 49
Skille: 23/30
Gold Raven ma numer GG 2265742 Gold Raven ma login Tlenu gilette@tlen.pl
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez TaJemniczy Pokaż post
Rook jest to wprowadzenie do gry, nauczenie nas pewnych zasad, a nie miejsce gdzie mamy rozwijać swoją postać.
Jeżeli faktycznie ma być tak jak mówisz to Rookgaard powinien być tak zrobiony co najmniej jak obszar z tutorialem po stworzeniu postaci w RuneScape (tam przechodzisz pewne etapy tutoriala i nie ma powrotu ... musisz stamtąd wyjść - a przynajmniej tak było jak ja tworzyłem swoją postać -.^ ), nie było by wtedy żadnego problemu ... ale tak nie jest ... więc wybór należy do gracza.

Dla mnie Rookgaard to tak samo dobre miejsce do zabawy (bo w końcu Tibia to jest gra, a gry "raczej" służą do zabawy jak by się na to nie patrzyło) jak każde inne w świecie Tibii ... więc czemu nie bawić się na tej małej wysepce?

EDIT:
@up - nawet trapowanie powinno czegoś nauczyć, w ten sposób nabywasz doświadczenia, które następnym razem może Cię drogo kosztować. Sam wpadałem w pułapki, z części nie udało mi się uciec jednym kawałku ... w innych całkowicie rozbroiłem taką pułapkę ... kwestia wprawy i doświadczenia (i poniekąd plecaka z butleczkami życia )

Pozdro
Gold Raven

Ostatnio edytowany przez Gold Raven - 24-01-2009 o 01:56.
Gold Raven jest offline   Odpowiedz z Cytatem