Cytuj:
Oryginalnie napisane przez TaJemniczy
Rook jest to wprowadzenie do gry, nauczenie nas pewnych zasad, a nie miejsce gdzie mamy rozwijać swoją postać.
|
Jeżeli faktycznie ma być tak jak mówisz to Rookgaard powinien być tak zrobiony co najmniej jak obszar z tutorialem po stworzeniu postaci w RuneScape (tam przechodzisz pewne etapy tutoriala i nie ma powrotu ... musisz stamtąd wyjść - a przynajmniej tak było jak ja tworzyłem swoją postać -.^ ), nie było by wtedy żadnego problemu ... ale tak nie jest ... więc wybór należy do gracza.
Dla mnie Rookgaard to tak samo dobre miejsce do zabawy (bo w końcu Tibia to jest gra, a gry "raczej" służą do zabawy jak by się na to nie patrzyło) jak każde inne w świecie Tibii ... więc czemu nie bawić się na tej małej wysepce?
EDIT:
@up - nawet trapowanie
powinno czegoś nauczyć, w ten sposób nabywasz doświadczenia, które następnym razem może Cię drogo kosztować. Sam wpadałem w pułapki, z części nie udało mi się uciec jednym kawałku ... w innych całkowicie rozbroiłem taką pułapkę ... kwestia wprawy i doświadczenia (i poniekąd plecaka z butleczkami życia

)
Pozdro
Gold Raven