Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Michoss
To jest dziadowe. Tandetne graficznie i wątpliwe fabularnie. nie podoba mi się, ale...
TO JEST AKTUALNIE JEDYNY PRAWDZIWY FAKE. I tylko za to dostaniesz ode mnie 7/10. Mógłbyś zrobić jakiś fake dziejący się w świecie tibii, wysil się tlyko bardziej z fabułą ;]
|
to dzieje sie w świecie tibi ;D w yalahar . ale akcja rozkręci sie na najróżniejsze miejsca w tibi , wczoraj zrobiłem fotkę na DHQ by w przyszłości ja przerobić.
fabula jak mowie rozkręci sie postaram sie tak zrobić byście sie zastanawiali co dalej zrobi nasz bohater , jak mu sie ułoży , co to za tajemnicze zaklęcie itp itd.
i zapewniam ze zwykłym statkiem i bez przygód to on do edron nie dotrze
przewiduje 7 części w każdej po xx odcnikow
PS. Dlaczego myślisz ze to jedyny prawdziwy fake?
EDIT DOWN
W sumie to jest przyszlosc tibi , sa inni wrogowie tacy jak ci magowie (nie ma ich w legendach) ale mysle ze bedzie tez kilka boosow z realnego zdazenia , aa i troche niektore miejsca przerobie np. ze na demon helmecie zagniezdzi sie jakis pan demonow czy cos takiego. a dialogi zrobilem tak specialnie bo mi sie wydaje ze jest lepiej jak nie ma
Xarov says :
bel bel ble
a lepiej jest
Xarov : ble ble ble
to juz kwestiaa gustu
PS. dzisiaj zrobię next parta bo będę miał dużo czasu ;D kasa jest to szybko wbije normę expa i będę mial czas na fake