Zobacz pojedynczy post
stary 24-01-2009, 15:39   #70
Pacz_knight
Użytkownik Forum

Pacz_knight's Avatar

Data dołączenia: 26 06 2007
Lokacja: Japonia
Wpisy bloga: 15

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Świat: Calmera
Poziom: 50
Poziom mag.: 5
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Evil_Aragami Pokaż post
@up
Jesteś żałosny.. Oskarżanie za rippowanie bez dowodu to też złamanie regulaminu a w outach które nie są moje użyłem świętego creditu...

Nie nawidzisz mnie za to ,że zbluzgałem cię na blogach i mój kumpel ukradł ci twojego Zjeba** saska?? uwierz zrobie lepszego....
W tym fake nie ma ani jednego zrippowanego outfita wielki fanie zrypanego saska.
Hahahahaha! Nie badz smieszny... Kazdy wie ze plagiatujesz i prawie kazdy ci to powie ze tak postepujesz. A outy Speeda i Kopera? Hmmm? Baka... I to wlasnie w tym momencie ty jestes zalosny.
Po drugie nie szanuje cie tylko dlatego ze kopiujesz czyjas prace nad ktora ktos mogl sie meczyc. O moim Sasuke juz niewspomne bo byl stary i kijowy (mam nowego i lepszego).
A pozatym powiedz mi kto i kiedy zbluzgal mnie na blogach? o.O Nie przypominam sobie, chyba ze to twoja kolejna wyimaginowana historyjka...
Niewiem czy zrobilbys lepszego outa czy nie. Wlasciwie to bys nie zrobil bo polegasz tylko na falszerstwie, a nie na ciezkiej pracy...
To tyle, jestes bynajmniej smieszny jak dla mnie prubujac sie teraz od wszystkiego odwolac i wymigac od prawdy...

Ostatnio edytowany przez Pacz_knight - 24-01-2009 o 15:41.
Pacz_knight jest offline   Odpowiedz z Cytatem