Zobacz pojedynczy post
stary 24-01-2009, 15:42   #17
bimasterek
Użytkownik Forum

bimasterek's Avatar

Data dołączenia: 23 01 2009

Stan: Zbanowany
Profesja: Elder Druid
Świat: Celesta
Poziom: 146
Poziom mag.: 75
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Yakky Pokaż post
Teraz kolego popisałeś się kompletnym brakiem wiedzy na temat walki z demonami i całego questa. Nie bierz tego do siebie ale to co napisałeś jest idiotyczne.
Zakładam, że miałeś na myśli aby nasz zaprzyjaźniony 111EK był głównym blokerem a drugi stał 130 ED (który miał by awaryjnie siokać kompana) a reszta ekipy to ms/ed/rp.
W takiej sytuacji wróże zgon całej ekipy.
Było by to wykonalne zakładając, że ekipa zkładała by się trzech postaci magicznych o poziomach 160+. Wtedy bloker z taką ilością HP miał by jakiekolwiek szanse.
Ale wg. mnie najlepszym wyjściem z sytuacji jest drużyna:
140+EK/130+Ek/130+EK/nasz bohater
albo
140+EK/nasz bohater/2x 130+RP
Jeśli myślisz że masz zadatki na wróżkę to grubo się mylisz mam na tyle oleju w głowie żeby wiedzieć że 111 ek nie podoła roli głównego blokera. Oile to co przedstawiłem wcześniej miałoby się udać ek powinien mieć minimalnie 130 lvl. I proszę nie mów mi jak się robi anhi ponieważ wykonywałem tego quest'a
zaledwie 6 razy (nigdy nie padłem podczas niego tylko raz straciliśmy 1 ms bo wziął za mało might ringów i nie dał rady się wypotować). Ostatecznie nawet jeśli Twoja drużyna potrafi grać osobiście doradzam aby każdy członek mial około 130 poziomu.