Dobrze mówią ( niektórzy ) aby zamknąć sie i przestać krytykować !
Soldat jest fajną gra jak niemam w co grać to włanczam a jak ktoś w to niegrał niech sie zamknie lub ściągnie i spróbuje
Aha ktoś pisał że soldat nudzi sie po 15 minutach ale wcale tak niejest
Teraz troche o grze :
W grze jest kilka broni do wyboru takie jak: chyba 5 karabinów maszynowych, snajperka, desert eagles, minugun, strzelba ( chyba wszystko ) i z broni podręcznych do wyboru : pistolet

,noż, piła łańcuchowa

i wyżutnia rakiet (bazooka) no i oczywiście granaty
Do wyboru jest pare trybów gry : deathmatch, capture the flag,inifiliation, rambomatch

, teammatch i jeszcze jedno ale zapomniałem.
Grę urozmaica wiele różnych map ( planszy ) do każdego trybu gry oraz oczywiście MULTI PLAYER z którego ciągle korzystam ( na początku grałem tylko z botami ale te czasy mineły

) oczywiście można zakładać swoje serwery
Wracając do map dzięki multi playerowi można bezpośrednio ( niewchodząc na żadne strony ) zgrać jakąś nową mape - jeżeli wchodzisz na jakiś serwer który używa w tej chwili do rozgrywki innej mapy to po kliknięciu mapa sama się zgrywa i po chwili można się cieszyć nowymi terenami

W grze występuja takżę bonusy np. tryb PREDATOR - jestes nie widzialny przez ok. 30s, BERSERKER - twoje strzały zadają więcej obrażeń przez ok. 30s, FLAME GOD - miotacz ognia oczywiście przez ok. 30s no i KAMIZELKA - dodatkowa ochrona i w tym przypatku na czas nieokreślony ( niszczy sie od strzałów przeciwników )
Jest wiele klanów ( gildi - jak by ktoś niewiedział ) więc jeżeli jestes dobry to może cię przyjmą
Oczywiście to wszystko i wiele więcej można znaleść na darmowej wersji ( płatnej nie posiadam

) a w płątnej są jeszcze inne bajery ale zapomniałem jakie
Jeżeli ktoś ciekaw niech wejdzie na oficjalną strone SOLDAT-a i poczyta / ściągnie gre ( adresu też zapomniałęm [ kurde wszystko zapominam

chyba będe musiał sobie kupić BILOBIL

] ale jak wpiszecie w jakiejś wyszukiwarce napewno wam znajdzie - bo ja tak znajduje

)
POLECAM