Temat: Xarov
Zobacz pojedynczy post
stary 24-01-2009, 23:39   #26
Albertus
Użytkownik Forum

Albertus's Avatar

Data dołączenia: 07 07 2006
Lokacja: Siemiatycze

Stan: Na Emeryturze
Imię: Moon Durus
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Candia
Poziom: 181
Skille: 29
Poziom mag.: 76
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Hyuu Pokaż post
@up:
Coraz ciekawiej? jakoś nic ciekawego tu niema...
cały czas łazi, zabija... robi się monotonnie...
toż tu on nic nikogo nie zabił... słowa magiczne są po angielsku , dowiedzcie sie co one oznaczają i domyślcie sie jakie czary on rzuca wtedy zrobi sie wam o wiele ciekawiej

PS. no jeden ortograf sie zrobił ;D

Identyfy = czar polega na tym ze strażnik ( albo ktoś inny) identyfikuje osobę za niegroźna , przydaje sie gdy w pokojowy sposób chce sie ominąć straże itp

Hide = blokuje umysł maga po to by inny mag sie do niego nie wdarł i nie zobaczył co chciał zobaczyć

Sleep = czar zasypiania , chyba tłumaczyć nie trzeba

Clothes = każdy mag ma swój strój , czar ten przywraca go wtedy gdy sie go zmieni , takie jakby przyzwanie stroju maga

EDIT DOWN.

chciałem zrobić czary w jakiejś pradawnej mowie , zwykle słowa ale w innym języku. dlatego zrobiłem je po angielsku , żebyście mogli zrozumieć na czym czar ma polegać.

EDIT 2X DOWN

tak to będzie tylko ta mowa do czarów , pradawna taka ;D

EDIT 3X DOWN

no niektóre czary ciężko przedstawić na obrazku , ale teraz będę je opisywał pod nim jak będzie jakiś mało zrozumiały
z tymi ss to nie pogubiłem tylko złe mi sie napisało , od teraz będę pisał cyferkę kto kiedy mówi
ludzi jest trochę mało większość siedzi w depo bo jest wojna a reszta na wojnie ;D no ale kilku więcej moglem dać to fakt . outfit jak outfit jakiś musi być a ten wydal mi sie taki pasujący do maga to go używam.

bardzo dziekuje za te firebale itp. zycie mi tym ratujesz

PS. za godzinke +/- part 4

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Rzyttofrajer Pokaż post
potem takie mniej inteligentne beholdery to podchwyca i za wszelka cene chca pokazac ze oni sa jak ich "bogowie"

Ostatnio edytowany przez Albertus - 25-01-2009 o 11:15.
Albertus jest offline   Odpowiedz z Cytatem