Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Hyuu
@up:
Coraz ciekawiej? jakoś nic ciekawego tu niema...
cały czas łazi, zabija... robi się monotonnie...
|
toż tu on nic nikogo nie zabił... słowa magiczne są po angielsku , dowiedzcie sie co one oznaczają i domyślcie sie jakie czary on rzuca wtedy zrobi sie wam o wiele ciekawiej
PS. no jeden ortograf sie zrobił ;D
Identyfy = czar polega na tym ze strażnik ( albo ktoś inny) identyfikuje osobę za niegroźna , przydaje sie gdy w pokojowy sposób chce sie ominąć straże itp
Hide = blokuje umysł maga po to by inny mag sie do niego nie wdarł i nie zobaczył co chciał zobaczyć
Sleep = czar zasypiania , chyba tłumaczyć nie trzeba
Clothes = każdy mag ma swój strój , czar ten przywraca go wtedy gdy sie go zmieni , takie jakby przyzwanie stroju maga
EDIT DOWN.
chciałem zrobić czary w jakiejś pradawnej mowie , zwykle słowa ale w innym języku. dlatego zrobiłem je po angielsku , żebyście mogli zrozumieć na czym czar ma polegać.
EDIT 2X DOWN
tak to będzie tylko ta mowa do czarów , pradawna taka ;D
EDIT 3X DOWN
no niektóre czary ciężko przedstawić na obrazku , ale teraz będę je opisywał pod nim jak będzie jakiś mało zrozumiały
z tymi ss to nie pogubiłem tylko złe mi sie napisało , od teraz będę pisał cyferkę kto kiedy mówi
ludzi jest trochę mało większość siedzi w depo bo jest wojna a reszta na wojnie ;D no ale kilku więcej moglem dać to fakt . outfit jak outfit jakiś musi być a ten wydal mi sie taki pasujący do maga to go używam.
bardzo dziekuje za te firebale itp. zycie mi tym ratujesz
PS. za godzinke +/- part 4