Temat: Inne Rhep thread
Zobacz pojedynczy post
stary 25-01-2009, 21:54   #8
CWANIAKORRROo
Użytkownik forum

CWANIAKORRROo's Avatar

Data dołączenia: 16 01 2009
Lokacja: Gdańsk

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Rhep
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Divines
Świat: Refugia
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Serhean Pokaż post
Haha nie mogę!
W temacie "Refugia thread" w poście nr #14301 napisałeś :

Jeśli jesteś już zaawansowanym graczem to trochę dziwi mnie to że dajesz screeny na których zloociłeś : skull staffa, noble axe czy wypisujesz to ze jak wpadł 103lvl to hydry wypadł Ci stone skin amulet, lub upamiętniasz hit z assasin stara w serpent spawna za 482...
Jeśli jesteś niby taki pro kox i wbiłeś 41 poziomów w 15 dni, to chyba to nie powinno to robić na Tobie wrażenia, czy się mylę? Nie no jasne każdy ma prawo robić to co chce, tylko mi sie to trochę dziwne wydaje jak już wcześniej mówiłem ;p

I powiedz czy to co napisałeś o tym ownerze to to było dla jaj czy to jest prawda i stary owner podesłał Ci fotki z początków?

No i byłbym zapomniał, gz BlackD proxy
Zazwyczaj grałem Knightem który jest upośledzony i nadaje się tylko do robienia kasy, expienia 50k/h i bocenia. To były pierwsze dni, w których miałem Rhepa. Wydaje mi się , że zabicie 2 infernalistów i lootnięcie 2 ss to chyba fart którym można się pochwalić, napewno nie będziesz mi tego zabraniał Napewno nie robi na mnie wrażenia Twoje zachowanie, więc sobie odpuść. Nie jesteś mile widziany tutaj, żegnam Cię

Co do starego ownera to jest mój RL przyjaciel więc sobie daruj

Ostatnio edytowany przez CWANIAKORRROo - 25-01-2009 o 21:59.
CWANIAKORRROo jest offline   Odpowiedz z Cytatem