Temat: Xarov
Zobacz pojedynczy post
stary 26-01-2009, 23:43   #42
Albertus
Użytkownik Forum

Albertus's Avatar

Data dołączenia: 07 07 2006
Lokacja: Siemiatycze

Stan: Na Emeryturze
Imię: Moon Durus
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Candia
Poziom: 181
Skille: 29
Poziom mag.: 76
Domyślny

ODCINEK 5 "wojna Domowa"

Po Dobrze przespanej nocy , Xarov wyruszył dalej , szedł wśród mroku nie miał pochodni a słonce jeszcze nie wzeszło.bal sie mroku gdyż były o nim rożne opowiadania , uśmiech zawitał na jego twarzy gdy zaczęło świtać

Wąwóz przeszedł dość spokojnie , jedyna walka była z wilkiem który nie był większym zagrożeniem dla takiego maga jak Xarov

.

.

.

Mag Strażnik Skanował mozg każdego kto chciał wejść do Imperatora , zaklęcie to miał opanowane do perfekcji

.

.

.

.
Mistrz uczył Xarova ze na większa liczbę przeciwników lepsze będą czary obszarowe takie jak Typhoon

.

Xarov i Dhuz przebiegali korytarz za korytarzem nie mieli większego oporu ze strony rozwścieczonego tłumu

.

.

.

.

.

.
Starsi uczniowie w zakonie nauczyli Xarova tego ohydnego zaklęcia ; powoduje ono śmierć przez zakrztuszenie sie , bardzo bolesne doświadczenie.
.

.

.
Podroż parowcem była bardzo przyjemna , o wiele lepsza niż podróż statkiem , Xarovovi spodobał sie ten sposób przemieszczania sie

.

.

NASTEPNY ODCINEK =

ODCINEK 6 "Biblioteka Edron"

ps. odcinek będzie krotki i może trochę nudny , będą to w większości screeny książek które przeczytał Xarov

EDIT:
Tu chodzilo o tego przechodnia

z tym dwarfem to zwaliłem trochę bo mógł ciemny byc

a ze na hita bieze to tak , bo to słabe dwarfy.
ale jak walczył z magiem napewno walczył by dłużej gdyby mu kolega nie pomógł ale obiecuje ze niedługo będą już walki solowe o wiele dłuższe i ciekawsze

a i takie tu są czary ze z magiem szanse ma albo potwor albo drugi mag który umie zablokować zaklęcia

PS. w każdej części będzie odcinek specjalny , opowiadający o wspomnieniach i ważnych faktach itp

już mam głowie cala fabule , to będzie coś takie watki i jestem pewny w 100 % ze nikt z was nie domyśli sie zakończenia historii Xarova , jak ktoś sie domyśli to proszę dać adres i normalnie wysyłam mu 100 zl.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Rzyttofrajer Pokaż post
potem takie mniej inteligentne beholdery to podchwyca i za wszelka cene chca pokazac ze oni sa jak ich "bogowie"

Ostatnio edytowany przez Albertus - 27-01-2009 o 00:10.
Albertus jest offline   Odpowiedz z Cytatem