Thero, liczę, że ironizujesz, bo w innym przypadku rasa ludzka nie ma przyszłości. Odniosę się jednak do twoich wypowiedzi normalnie ;p.
Cytuj:
@down:
Takim mistrzem jesteś to ty coś zrób ;o
|
Cytuj:
|
W ogóle jakim prawem oceniasz film, skoro żadnego nie nakręciłaś?
|
Brawo, moi drodzy idioci, od dzisiaj nie wolno wam powiedzieć 'zupa jest niesmaczna' 'film był nudny' czy 'obraz mi się nie podoba', bo nie potraficie lepiej! Od dzisiaj wszystko czego nie umiecie zrobić, musi wam się podobać! Z zacieszem grajcie we wszystkie gry lepsze od sapera jakie zobaczycie, bo NIE UMIECIE ZROBIĆ LEPSZYCH i MUSZĄ WAM SIĘ PODOBAĆ!
Czy jesteście zbyt zacofani, bo zrozumieć, że krytyk filmowy nie jest reżyserem, a krytyk kulinarny nie musi być kucharzem? Subiektywizm jest podstawową cechą wszystkich istot inteligentnych, my nie żyjemy w państwie totalitarnym, a wy nie jesteście 'guru', żeby zakazać przedstawiania swojej opinii.
Cytuj:
|
Pokaż, co napisałaś. Najlepiej pokaż dyplomy z polonistycznych kierunków.
|
A więc twierdzisz, że tylko ktoś po studiach humanistycznych może składnie pisać? No cóż, powiedz to licznym pisarzom którzy niestety, często niewiele mają z nauką wspólnego, no i oczywiście autorowi tematu. On też prawdopodobnie nie jest jeszcze po studiach, więc, idąc twoim tokiem myślenia, nie ma prawa stworzyć czegoś dobrego.
Cytuj:
|
Pokaż świadectwo ukończenia kursu składania...
|
Ukończyłem jednodniowy kurs składania rowerów, ojciec mi może wypisać świadectwo, bo on mnie nauczył. Czy wystarczy żeby dobrze pisać i krytykować komiksy?
Cytuj:
|
- piszesz że fabuła niema sensu, jak niema sensu jak jest z książki/filmu, czyli musi mieć jakiś sens, nie?
|
Masz rację, w tym temacie nie ma nic bardziej nieskładnego niż to zdanie. Czterolatek może przejrzyściej wyrazić swoje myśli.
Cytuj:
|
a nie wiesz co to "edytuj" ? tylko posty nabijasz jak jakieś napalone dziecko na lizaka ;o ?
|
Rozumiem, że gdy wchodzisz w temat, czytasz od początku, każdy post, szukając nawet najmniejszego edita? Jakby celem forum było udostępnienie jednego posta w każdym temacie, byłoby ograniczenie.
@komiks
Niezbyt mi się podoba. Slythia ma rację, ciut nieskładny, poza tym, nie popieram opierania prac o film/książkę. To jest z góry skazane na porażkę. A jeśli chcesz żeby ci poprawić, co poprawić, to:
-Ten efekt-czarnej-ramki-co-nawet-nie-wiem-czemu-ma-służyć żest tandetny. albo zrezygnuj, albo rób to inaczej.
-chłopak siedzi na krześle w plecaku. Chyba mu ciut niewygodnie, nie? ;p
-książka Isabelli lewituje w powietrzu pod nienaturalnym kontem. częsty błąd, uważaj z tym ;p
-RAZY BOSKIE! to ma być parking? Ja bym nawet walcem nie chciał na to wjechać. Zrób jakąś inną podłogę.