Temat: Serwer Only Danera
Zobacz pojedynczy post
stary 27-01-2009, 16:34   #13217
Envinir
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 28 01 2008

Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Allforone
Świat: Danera
Domyślny

@Jaga
Nie Ty do mnie straciles szacunek tylko ja do Ciebie i to juz od dobrych paru lat ;] wiesz o co chodzi... I wole zeby mi cipka zaslonila oczy niz tibia tak jak wam.

@Frist~
Ja dalej jestem spoko typ, ale dla ludzi, ktorych szanuje... Pozatym jakbys chcial zauwazyc specjalnie to wszystko napisalem dla BEKI!!! wiedzialem, ze sie bedziecie w*****ac ^^

@Szyna
Czlowieku Ty dla mnie nie istniejesz. Jestes za malo inteligentny i nie umiesz czytac ze zrozumieniem, napisalem, ze nie mam nic do tibii, bo sam gralem, ale sa rzeczy WAZNE I WAZNIEJSZE! a nie tak jak roro ktory ma 20+ lat i dalej na*******a majac swoj wirtualny swiat >.< Nie pamietam kiedy roro w jakikolwiek sposob pokazal mi, ze w tibii bylem zerem, raczej to my Ether's family upokorzylismy jego team, zabijajac zeriela i pokazujac, ze caly wasz team to leszcze... bo nie moglicie nas nawet pozniej znalezc (jaga zwlaszcza ty ;]) o tym jak PROBOWALISCIE zabic mojego "marnego" ek w 8 osob, gdy mialem pz lock nie wspomne. Tak jeszcze nawiazujac do tematu danery, nie powiedzialem, ze ja chce sam ocalic danere tylko zrobic to z kilkoma osobami, ktorzy wtedy jeszcze mogli cos zmienic, a moj temat na tibia.com byl dla pobudzenia tych wszystkich frajerow, ktorzy sie boja pasc dla lansu i dobrej zabawy ;s

Owszem na akcji z bongo team padlem, ale takze udowodnilem, ze dobra zabawa to podstawa i sram na lvl itd nigdy nie gralem na bocie i nigdy nie bede gral, bo dla mnie to zadna przyjemnosc byc moze wlasnie z tego powodu zaliczylem glebe, coz 60 ms vs 220 ed nie ma szans przy nieogarnietym teamie.

RORO NOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOB! btw mieszkasz palko 90 km ode mnie i bardzo chetnie bym sie z toba spotkal, nie zeby ci najebac czy cos, ale poprostu chce zobaczyc tego cichego chlopczyka jakiego widzialem na fotkach z rl ;] rudy zjeb.
23:19 Envinir [80]: no zeriel
23:19 Envinir [80]: dawaj pz lock
23:19 Envinir [80]: ;d
23:19 Zeriel Argano [83]: dawac to moge dupy
Envinir jest offline   Odpowiedz z Cytatem