Temat: Xarov
Zobacz pojedynczy post
stary 27-01-2009, 18:39   #47
Albertus
Użytkownik Forum

Albertus's Avatar

Data dołączenia: 07 07 2006
Lokacja: Siemiatycze

Stan: Na Emeryturze
Imię: Moon Durus
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Candia
Poziom: 181
Skille: 29
Poziom mag.: 76
Domyślny

heh , no chyba nie będę robił jak przebiega korytarz za korytarzem , tylko pisze ze przebiegł itp itd.
evenix , nie zacznę robić własnych lokacji bo to fake ze świata cip-softu i na tym powinien polegać jego urok , ze idziesz sobie druidem po kazo i myślisz ze w tym miejscu Xarov kiedyś stoczy walkę z magiem. (bo to taka daleka przyszłość tibi )

PS. ten odcinek specjalny to będzie normalny odcinek tylko poporstu będzie wyrwany niewiadomo skąd i opowiadać będzie o jakimś wydarzeniu które miało wpływ na historie Xarova z tej rzeczywistości (PS. wpierwszej części odcinkiem specjalnym będzie odcinek ostatni)

Mikes nie wiem , nie każdy to lubi. nie wiem jaka fabule lubisz ty , ale to jest fake z rodzaju ze wszystko zmierza w jakimś kierunku a na koniec finał i nowość

PS. dzisiaj dodam 2 odcinki (jeden będzie krotki i bardzo mało czasu zajmie mi go zrobienie , ale myślę ze jest potrzebny gdyż będą tam takie podstawy dalszego fake , czyli o tym co to było za zaklęcie)

EDIT , myślę ze to co robie bardziej pasowało by na książkę w 7 tomach (oczywiście ładnie opisane) ale fejk z czasem tez stanie sie taki inny , mam już all poukładane , PS. po pierwszej miłości robie next 2 odcinki

ODCINEK 6 dam tu a 7 dodam za 30 minut postem na dole.

ODCINEK 6 "Biblioteka Edron"

(uprzedzam ze odicnek jest krotki bardzo bo to jest takie uzupelnienia do tego co bylo i do tego co bedzie)

.

Xarov zdenerwował sie gdy zobaczył ze polowa jest wypalona zaklęciem.myśl kto mógłby to zrobić tak okropna rzecz nie dawała mu spokoju

.

.

.

Xarovia bardzo zaciekawiło zaklęcie czystej śmierci, jeszcze nigdy nie widział by ktoś go użył
.

.

juz niedlugo ODCINEK 7 "Glamurg"

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Rzyttofrajer Pokaż post
potem takie mniej inteligentne beholdery to podchwyca i za wszelka cene chca pokazac ze oni sa jak ich "bogowie"

Ostatnio edytowany przez Albertus - 27-01-2009 o 20:02.
Albertus jest offline   Odpowiedz z Cytatem