heh , no chyba nie będę robił jak przebiega korytarz za korytarzem , tylko pisze ze przebiegł itp itd.
evenix , nie zacznę robić własnych lokacji bo to fake ze świata cip-softu i na tym powinien polegać jego urok , ze idziesz sobie druidem po kazo i myślisz ze w tym miejscu Xarov kiedyś stoczy walkę z magiem. (bo to taka daleka przyszłość tibi

)
PS. ten odcinek specjalny to będzie normalny odcinek tylko poporstu będzie wyrwany niewiadomo skąd i opowiadać będzie o jakimś wydarzeniu które miało wpływ na historie Xarova z tej rzeczywistości (PS. wpierwszej części odcinkiem specjalnym będzie odcinek ostatni)
Mikes nie wiem , nie każdy to lubi. nie wiem jaka fabule lubisz ty , ale to jest fake z rodzaju ze wszystko zmierza w jakimś kierunku a na koniec finał i nowość
PS. dzisiaj dodam 2 odcinki (jeden będzie krotki i bardzo mało czasu zajmie mi go zrobienie , ale myślę ze jest potrzebny gdyż będą tam takie podstawy dalszego fake , czyli o tym co to było za zaklęcie)
EDIT , myślę ze to co robie bardziej pasowało by na książkę w 7 tomach (oczywiście ładnie opisane) ale fejk z czasem tez stanie sie taki inny , mam już all poukładane , PS. po pierwszej miłości robie next 2 odcinki
ODCINEK 6 dam tu a 7 dodam za 30 minut postem na dole.
ODCINEK 6 "Biblioteka Edron"
(uprzedzam ze odicnek jest krotki bardzo bo to jest takie uzupelnienia do tego co bylo i do tego co bedzie)

.

Xarov zdenerwował sie gdy zobaczył ze polowa jest wypalona zaklęciem.myśl kto mógłby to zrobić tak okropna rzecz nie dawała mu spokoju

.

.

.

Xarovia bardzo zaciekawiło zaklęcie czystej śmierci, jeszcze nigdy nie widział by ktoś go użył
.

.
juz niedlugo ODCINEK 7 "Glamurg"