Zobacz pojedynczy post
stary 27-01-2009, 20:13   #2675
kropik
Użytkownik Forum

kropik's Avatar

Data dołączenia: 30 12 2008
Lokacja: ...

Stan: Na Emeryturze
Imię: re
Gildia: ta
Świat: rd
Poziom: ed
Domyślny

@up. weź wyjdź bo twoje posty mnie dobijają

Jak miałem 12 lvl to znalazłem knight legsy, miałem uciechę jak 150 Leżały na samej górze depo w Thais, potem jak miałem 26 lvl to koleś położył na depo c armor i mówił "SELL 15K" i ja stanąłem za nim bo chciałem kupić, wsadziłem do worka kasę, dałem trade on dał c armor i się wylogował a c armor na depo zostało to sobie wziąłem Potem leżała kupa śmieci na dwarfach guardach (jakieś studded armory, cooper shieldy, hatchety zrzucone z wyższych piętr) to zaczęłem to wszystko zdejmować i moim oczom ukazał się bag, otwieram i patrze a tu pierwszy bag w kasie i drugi worek, w worku znowu cały w kasie i jeden bag a tam 4 steel helmety, 2 battle hammery, no to sobie wziąłem kasy było, kasy było 1400 łącznie wyszło mi z tego co znalazłem 2,5k

Potem na dragonach jak byłem to otwierałem każde dragi bo expił tu 60 lvl a nie otwierał dragów, 1 45gp steel shield, w drugim worek z maca i 18 gp, w 3 35 gp, i tam dalej samie takie pierdoły aż otwieram draga: 27 gp, bag a w bagu DRAGON SHIELD i dragon hammer ! Potem ze swoich lootów miałem jeszcze jedną dragonke i 2 dragon hammery
ej mi tez ;<
kropik jest offline   Odpowiedz z Cytatem