Zobacz pojedynczy post
stary 27-01-2009, 22:05   #724
Borin
Użytkownik Forum

Borin's Avatar

Data dołączenia: 06 07 2007
Lokacja: Grodzisk Maz.

Stan: Na Emeryturze
Imię: Noob
Profesja: Elder Druid
Gildia: ...
Świat: Furora
Poziom: ...
Skille: **/**
Poziom mag.: **
Domyślny

Gdyby wiekszosc tego zielska pochodziła z normalnych ekologicznych upraw to czemu nie zalegalizować pod scisła kontrola? Ale cóz, skoro obecnie na rynku kraży trawa nasączona eterem i innym gownem to i ja jestem przeciwko legalizacji. A w ogole tempaki zastanowcie sie czemu wszystkie te marsze wolnosci gowno daja w Polsce? Bo to kraj mafii, korupcji i złodziejstwa!
Gdyby zalegalizowali to by każdy mógł se roślinkę posadzić i od razu by spadła sprzedaż fajek i alko. A dilerstwo by straciło główny towar do sprzedaży i zostałaby im tylko amfa... I ogólnie cała władza w Polsce by dostała po dupie. Wiec oni wola zarabiać więcej i zamykać ludzi którzy pomogli im zgromadzić kolejne $$$...Przemyślcie to... i skończcie sie użalać ze wam nie zalegalizowali jeszcze zielska, bo to i tak raczej szybko nie nastąpi... elo

@ co do gałki - złe nie jest. Jak nie masz problemu z wątroba to możesz wziąć. Ja zmieliłem wieczorkiem 2 gałki, wypiłem z wodą i nawet fajne fazy miałem. Ale rano to ch*jnia , bo do południa wygładałem jak pospolity ćpun (ahh te zapadłe oczka XD) ...

Ostatnio edytowany przez Borin - 27-01-2009 o 22:09.
Borin jest offline   Odpowiedz z Cytatem