Temat: Warlord Arena
Zobacz pojedynczy post
stary 28-01-2009, 00:38   #12
uzi23
Użytkownik forum

Data dołączenia: 03 01 2009
Lokacja: Mielec

Stan: Aktywny Gracz
Imię: ???
Profesja: Knight
Gildia: ???
Świat: Celesta
Poziom: 61
Skille: 81/81
Poziom mag.: 6
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez kropik Pokaż post
OMG warlord arena jest od 80, chyba że ci chodziło o Scrapper a co do Scrappera to dasz rade ale Spirit Of Fire jak będzie walił dużo combów to cie zwali

Scrappera zrobiłem na 65lvl bez najmniejszych problemów, na ostatnim bossie jedynie było gorąco;] Szanse na przeżycie na Warlord arena na moim poziomie są znikome. Ale kusi mnie sama myśl o tym Co to za przyjemność wykonać jakieś zadanie bez większych problemów. Im trudniej tym bardziej chce mi sie grać Może jestem dziwny, jak ktoś już napisał

Z tego co przeczytałem z waszych postów muszę mieć dużo key ringów, stoneskin amuletów i might ringów. Jednak z tym będzie mały problem, bo nie mam żadnego bota, a sam na pewno nie wyrobie z zakładaniem tych rzeczy a do tego z jeszcze trzeba sie leczyć:/ Wszystkie znaki na niebie są przeciwko mnie, ale nie poddam sie tak łatwo. Za kilka dni, myślę, że będę gotowy na tą arene i wtedy napisze jak było Dzięki wszystkim za rady. Pozdrawiam

/edit
Jeszcze jedno pytanie... czy jak bede bił z exori to mam ustawić full atak czy def?
Nikt też nie wspomniał o takiej umiejętności jak Bloody Rage albo Protector. Którą z nich bardziej opłacało by sie stosować?

Ostatnio edytowany przez uzi23 - 28-01-2009 o 00:46.
uzi23 jest offline   Odpowiedz z Cytatem